Kookdemonstraties Local Heroes

Wil je na je bezoekje aan de streekproductenmarkt aan de slag met je buit?

Steek dan zeker ook je licht op bij tal van lokale topchefs tijdens de meest boeiende en smaakmakende demo’s.

Wees getuige van hun kookkunsten en vergeet zeker ook niet te proeven van hun vingerlikkende gratis hapjes! 

Overzicht kookdemonstraties:

  • 11.00 - 11.30u: Den Dijver (Salsa van tomaat met gemarineerde zeekat, een crème van rucola en een krokantje van Brugse ham)
  • 12.00 - 12.30u: Kok au Vin (Citroen curd, basilicum, aardbeien uit Moerkerke, en rabarber)
  • 13.00 - 13.30u: Restaurant Patrick Devos (Flags van mangalica varken, specerijen, mousse van dadels, verse pickels en een fondant aardappel) 
  • 14.00 - 14.30u: Culinair Traiteur Niek Ducheyne (Ricotta met verschillende tomaten van Vermeulen en verse kruiden)
  • 15.00 - 15.30u: La Buena Vista (Ceviche  van vis van de dag op basis van tomaat, zuren en kruiden en scheutjes)
  • 16.00 - 16.30u: Cantine Copine (Zuurdesemtoast van mijn lokale biobakkerij, champignons, chutney van ui met Wostyn mosterd en Oud Groenendal kaas uit Rumbeke, Cornus Mas besjes uit mijnen hof)
  • 17.00 - 17.30u: 't Zwaantje (Salade met gebakken mosseltjes)
  • 18.00 - 18.30u: Jürgen Kookt (Mousse van groene kruiden, tartare van 'Sentse' paling, structuren van Baptiste Blond en groene gazpacho)

 Moderator van dienst: Nico Blontrock, Radio 2 West-Vlaanderen

Deel deze pagina