Laatste concerten van daverend/UNPLUGGED voor 2018

23
nov
2018

Voor de laatste Unplugged-avond van 2018, nodigt Cultuurcentrum Brugge opnieuw intrigerende Brugse bands uit. DAVEREND/UNPLUGGED is een gratis, Brugse concertreeks, georganiseerd door het Brugotta-label, waarin lokaal talent de aandacht krijgt die het verdient.

Eszra + Seven Oaks, vrijdag 21 december 2018 om 20.00 uur 

“In een professionele omgeving laten we de bands het beste van zichzelf geven en verwennen we het publiek met muzikale tonen die de toekomst zullen inkleuren”, zegt Mieke Hoste, schepen van Bibliotheek, Cultuurcentrum Brugge en Sociaal-Culturele Verenigingen.  

Eszra is het nieuwe geesteskind van Joke Derre die zich laat beïnvloeden door klinkende namen als Rufus Wainwright, Fiona Apple, Joni Mitchell en Susanne Sundfør. Ze stond al in het voorprogramma van onder meer Stef Kamil Carlens en Anton Walgrave én ze bracht een beklijvende versie van ‘Like a prayer’ tijdens de Brugotta Tribute aan Madonna vorig seizoen in de Stadsschouwburg.

Seven Oaks is een muzikale samenwerking die ontsproten is uit het project ‘Nicolas and friends’, maar vanaf de eerste nummers Living On en Great was het voor Nicolas Delfosse, Berth Van Poucke en Bart Parmentier duidelijk dat dit een apart en losstaand collectief moest worden. Met succes, want in 2017 haalden ze de prijs voor ‘strafste band’ binnen tijdens de eerste editie van de Brugotta Awards.

Meer info: www.ccbrugge.be/brugotta of https://www.ccbrugge.be/agenda/298/Daverend_UNPLUGGED/Eszra_Seven_Oaks/

Deel deze pagina