Le Temps de Moustaki (livestream) - Bernard Degavre & Band

47322458-ddac-431d-86cc-bd0b4fbe966a.jpeg

Natuurlijk roept de naam Moustaki meteen titels op als Le Méteque, Ma solitude, Ma liberté of Le temps de vivre. De zanger met Griekse roots was niet alleen een intrigerende vertolker, maar ook een geliefde tekstschrijver voor o.a. Yves Montand en Edith Piaf. Hij was de stem van een generatie, tot ver buiten de grenzen van Frankrijk.
 
Mei ’68 is nooit veraf. Uit de teksten spreekt zijn rebels engagement en zijn grote drang naar vrijheid. Maar bovenal blijft hij een mysterieuze nostalgicus. Dat blijkt ook uit de twintig chansons die de Brusselse auteur-componist-chansonnier Bernard Degavre selecteerde. Tussendoor vertelt hij honderduit over leven en werk van zijn muzikale held.
 
Stuur ons je Franse verzoeknummers
 
‘Le printemps est arrivé’, zo zong Michel Fugain in de jaren zeventig van de vorige eeuw het ontluikende seizoen tegemoet. Ook wij brengen jullie graag muziek na Pasen en volledig met Franse zwier. Helemaal in de sfeer van zonniger tijden die staan aan te komen, bieden we je de kans een verzoeknummer aan te vragen uit het rijke Franstalige repertoire. Voeg er een bijzondere wens of attentie aan toe voor familie, vrienden, buren of gewoon zomaar … omdat het lente wordt … 
 
Laat je lentekriebels op ons los en stuur ons vóór woensdag 14 april 2021 je verzoekje(s) via peter.roose@brugge.be. Vermeld de naam van de persoon (personen) aan wie je je verzoeknummer opdraagt en voeg er misschien ook een klein berichtje bij, zodat we het hoe en waarom van je verzoek aan het plaatje kunnen toevoegen. 
 
Praktische informatieBestel je ticket (5 euro) voor de livestream van Le temps de Moustaki.
Je ontvangt een link die je toegang schenkt tot de livestream.
Het is mogelijk de livestream te herbekijken tot vrijdag 23 april 2021.
Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

zo 18 april 2021 van 15:00 tot 16:30

Waar

Cultuurcentrum Brugge

Sint-Jakobsstraat 20
8000 Brugge

Prijs

€5

Basistarief: 5,00 €

Reserveren

Organisatie en contact

Cultuurcentrum Brugge