Lees Meer!

1
sep
2017

Ons vaste boekenprogramma “Lees meer!” staat garant voor interessante interviews en geeft je steevast drie nieuwe leestips. Vrt-journaliste en gastvrouw Ann De Bie interviewt dit keer David Pefko, Geert van Istendael en Diane Broeckhoven.

David Pefko (1983) debuteerde in 2009 met de roman Levi Andreas. In 2011 verscheen zijn tweede roman Het voorseizoen, waarvoor hij de Gouden Boekenuil in ontvangst mocht nemen. Ann De Bie praat met hem over zijn laatste boek Daar komen de vliegen, een meeslepende roman over een New Yorkse zakenman, geïnspireerd op het leven van de frauduleuze effectenmakelaar Bernie Madoff.

Met Geert van Istendael (1947) heeft ze het over Het lijk in de boomgaard, een Brussels detectiveverhaal dat je meeneemt naar de rijkste villawijken en de grauwste buurten van onze hoofdstad. Een opmerkelijk misdaaddebuut van Van Istendael, die we kennen als essayist, Brusselkenner, columnist, polemist, dichter en prozaschrijver.

Diane Broeckhoven (1946) zal het hebben over haar nieuwe roman Niemand heeft het gedaan die op 23 september verschijnt.  Daarin groeit Bonnie op in een wereld die alleen maar bevolkt wordt door vrouwen. Tot haar jonge moeder een nieuwe man leert kennen...
Diane Broeckhoven is journalist en jeugdauteur. Later schreef ze ook romans, met De buitenkant van meneer Jules schreef ze een internationale bestseller. Vorig jaar verscheen haar autobiografische moederroman Wat voorafging.

Zondag 1 oktober, 11u
Concertgebouw Brugge (kamermuziekzaal)
€9 / Vrienden Biekorf €6 / 65+: €7,80 / -26: €5
Reserveren: www.ticketsbrugge.be
i.s.m. Concertgebouw Brugge en Boekhandel De Reyghere

Deel deze pagina