Muziekweekend Cultuurcentrum Brugge, donderdag 28 t.e.m. zondag 31 maart

19
mrt
2019

Cultuurcentrum Brugge biedt muziekliefhebbers al tientallen jaren een bordje gevuld met klassiekers, uitdagende repertoires en hedendaagse vernieuwers. Eind maart brengt het cultuurhuis in een rondrit doorheen de muziekgeschiedenis.

Refugees for Refugees bijt op donderdag 28 maart de spits af. Tien virtuoze muzikanten samen, afkomstig uit Syrië, Irak, Afghanistan, Pakistan, Tibet, ... vertellen in hun liederen over hun tocht, over de landen die ze doorkruisten en de weg die ze aflegden. In de Koninklijke Stadsschouwburg betoveren ze het publiek met wereldmuziek met historische invloeden.

Motel Westcoast neemt een dag later het podium van de Koninklijke Stadsschouwburg over. In de concertreeks The Best of the West voeren de muzikanten je terug naar een tijd toen alles nog peace, love and understanding leek. Hou je alvast klaar voor klassiekers als Hotel California, Go Your Own Way, Africa, God Only Knows en The Last Resort.

Daverlo

Op zaterdag 30 maart richt Cultuurcentrum Brugge in Daverlo de spots op hedendaags, jong talent tijdens de gratis concertreeks Daverend/Unplugged. Lone Wolf opent samen met zijn ukelele de avond en brengt een mix van covers en eigen nummers. The Yellow Machine sluit de avond af met rauwe akoestische rock, blues & psychedelica.

The Bootleg Sixties sluit af op zondag 31 maart. Met ware passie, een fenomenale energie en een overtuigende bezieling richt dit Britse vijftal de snaren erg doeltreffend op de meest legendarische songs uit de sixties. Voeg daarbij nog een visueel avontuur ‘down memory lane’, gespreid over drie schermen en dan weet je welke ‘trip’ de heren van The Bootleg Sixties in hun mars hebben.

www.ccbrugge.be/muziekweekend

Deel deze pagina