Neem nu deel aan de derde groepsaankoop zonnepanelen

1
sep
2017

Investeren in zonnepanelen blijft financieel interessant. De kostprijs van de installaties blijven dalen terwijl ze aan efficiëntie winnen. Zonnepanelen die een jaarlijks energieverbruik  van gemiddeld 3.500 kWh opwekken kosten niet meer dan 6.000 euro.  

De terugverdientijd bedraagt gemiddeld 10 jaar, nadien zorgt je installatie nog voor minstens 10 jaar gratis elektriciteit. Zonnepanelen installeren op je dak blijft dus een  goede investering. Je kan voor deze investering eventueel een energielening afsluiten.

Door in te zetten op hernieuwbare energie neem je ook actief deel aan de strijd tegen de opwarming van de aarde . 

Zonnepanelen, iets voor jouw woning? 

Schijnt er voldoende zon op je dak? Is de ligging van je dak goed genoeg om zonne-energie  op te wekken? Om dit te weten te komen kan je een kijkje nemen op de zonnekaart en dit via de link www.energiesparen.be/zonnekaart

Door een groepsaankoop te organiseren wil Brugge de stap naar deze vorm van hernieuwbare energie voor de burger toegankelijker maken. 

Immers, het financiële aspect is één zaak, de keuze van een geschikte aannemer en juiste installatie is een ander paar mouwen. Veel consumenten zien er tegenop om zelf op zoek te gaan naar de voordeligste aannemer en de perfect passende installatie.  Bij de aankoop van zonnepanelen is het belangrijk dat de installatie goed geplaatst is en werkt zoals het hoort.

Door deel te nemen aan deze groepsaankoop ontvang je niet alleen gratis en vrijblijvende een offerte op maat inclusief een transparante rendementsberekening, maar dienen de deelnemende installateurs gekwalificeerd te zijn en garant te staan voor het afleveren van een degelijk product . Inmiddels zijn via deze groepsaankopen zonnepanelen al 3.000 installaties geplaatst bij West-Vlaamse huishoudens.

Groepsaankoop praktisch

Intekenen op deze groepsaankoop kan vanaf 1 september tot 3 oktober, via www.wijkiezen.be of via het energieloket van De Schakelaar in het Huis van de Bruggeling.  Via dit loket kan je ook hulp en begeleiden vragen bij elke stap in deze procedure, van inschrijving tot bestek en goedkeuring offerte.

Op 4 oktober 2017 vindt de veiling plaats. Enkel leveranciers die het kwalificatieproces met positief resultaat hebben doorlopen, mogen deelnemen aan de veiling en hun scherpste prijs bieden.

Vanaf 23 oktober 2017 ontvang je een persoonlijk voorstel op basis van jouw inschrijvingsgegevens met een indicatie van jouw rendement.

Jij kiest! Vind je het aanbod interessant? Alleen dan accepteer je het persoonlijk voorstel voor 8 december 2017. Intussen kan je met al je vragen terecht op één van de informatieavonden waar je kan kennis maken met de leverancier. Je wordt hiervoor persoonlijk uitgenodigd.

Door deel te nemen aan deze groepsaankoop krijg je alvast een scherpe prijs  en een vrijblijvende offerte voor een installatie  op maat van je dak en je verbruik. 

Wil je meer informatie of hulp?

Neem dan contact op met het Energieloket in het Huis van de Bruggeling ,  via info@deschakelaar.be of 050 32 74 13 of maak een afspraak. 

 

Deel deze pagina

Contactinformatie