Nieuw evenement biedt yogasessies aan in vijf stadsparken

13
jun
2018

Stad Brugge biedt op donderdag 21 juni, samen met lokale yoga-aanbieders, vijf gratis yogasessies aan in vijf stadsparken. Het nieuwe initiatief vindt plaats naar aanleiding van de Internationale yogadag. Deelnemen is gratis.

21 juni, de langste dag van het jaar, werd enkele jaren geleden door de Verenigde Naties uitgeroepen tot de Internationale Yogadag. “Vanuit de Stad spelen we daar op in door het rustgevende aspect van yoga te combineren met de pracht van onze stadsparken”, zegt schepen van Sport Dolores David. “We slaan de handen in elkaar met Brugse aanbieders van yoga.  Vijf ervaren lesgevers geven op donderdagavond 21 juni een sessie op de volgende locaties:

  • Minnewaterpark: Hart Yogaflow door Yoga Soma – Alberto Paganini
  • Koningin Astridpark: Dru Yoga door Iedereen Yoga – Ingeborg Sergeant
  • Koning Albert I park: Hatha Yoga door iedereen Yoga – Shammi
  • Prof. Dr. J. Sebrechtspark: Vinyasa Yoga (ouder en kind) door Yoga Ilse Philips – Ilse Philips
  • Kruisvest (tussen de molens): Vinyasa Yoga (gevorderden) door Pure Yoga

“Per sessie kunnen een dertigtal personen deelnemen. We sluiten het evenement af met een gezamenlijke receptie in de stadshallen, met ook een aanbod mantra zingen,” besluit de schepen van Sport. De yogasessies in de stadsparken starten om 19.30 u. en duren een uur. De afsluitende receptie begint om 21 u. in de Georges Rodenbachzaal.

Deelnemen is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht. Verdere informatie en inschrijven via https://www.brugge.be/internationale-yogadag.

Deel deze pagina