Nieuw jongerencollectief voor het goede doel JEZ! komt naar Brugge

13
mrt
2023

Van 27 tot en met 31 maart wordt de allereerste editie van JEZ!  afgesloten tijdens een heuse JEZ!-feestweek, en dit met een line-up om ù tegen te zeggen. Brugge geeft op 27 maart de aftrap voor dit megafeest, met live optredens van onder meer The Starlings, Coely, Dimitri Vegas & MTTN, Henri PFR en Team DAMP aan het Bargeplein.

JEZ! is het nieuwe jongerencollectief waar VTM, Qmusic, HLN en Belfius hun schouders onder zetten. Samen met heel Vlaanderen haalt JEZ! nog tot 31 maart geld op voor zo’n 200 organisaties in Vlaanderen en Brussel die zich inzetten voor jongeren. Met als apotheose een groot jongerenfeest dat maar liefst vijf dagen zal duren en waarop het kruim van de Belgische artiesten present tekent.

Varende radiostudio op de JEZ!-boot

Om de allereerste editie van dit initiatief extra in de verf te zetten geeft JEZ! er in de laatste week voor de paasvakantie nog een stevige lap op.

Compleet met een varende radiostudio op een JEZ!-boot die maar liefst vijf steden en gemeenten aandoet: de aftrap wordt op maandag 27 maart gegeven in Brugge, daarna zijn Deinze, Aalst, Boom en Antwerpen aan de beurt.

Qmusic maakt de hele week live radio vanop het dek, en overal waar de boot voor anker gaat zal er op de kade een stevig feestje gebouwd worden.

Bekende artiesten geven aftrap voor JEZ!-feestweek in Brugge

Heel wat bekende Belgische artiesten zullen op één van de vijf locaties waar de JEZ!-boot halt houdt het beste van zichzelf geven.

Op maandag 27 maart meert de JEZ!-boot aan de Bargeweg in Brugge aan, en geeft de winnaar van de JEZ! dj-battle bij Qmusic - een jong, opkomend lokaal dj-talent -  om 16u het startschot voor een feest dat maar liefst vijf dagen zal duren. Nadien is het de beurt aan onder meer The Starlings, Coely, Dimitri Vegas & MTTN, Henri PFR en Team DAMP om het Brugse publiek een onvergetelijk optreden te bezorgen.

Naast al deze optredens zal er ook coole animatie voorzien zijn.

JEZ! volop steunen tijdens de JEZ!-feestweek

Uiteraard zijn er tijdens de JEZ!-feestweek ook nog heel wat mogelijkheden om JEZ! - en zo ook de 200 jongerenorganisaties in Vlaanderen en Brussel - te steunen.

Er zullen overal leuke JEZ!-goodies te koop zijn, en ook de JEZ!-jongeren en heel wat bekende gezichten zijn paraat op elke locatie en verkopen ter plaatse de laatste LotJEZ!.

JEZ! steunen én meteen ook kans maken op een unieke beleving met een Bekende Vlaming is dus ook in die laatste week naar de finish nog steeds een optie! Daarnaast zijn er ook de nodige eet - en drankstanden voorzien.

Praktische info - 27 maart in Brugge

Iedereen is op 27 maart 2023 vanaf 15 uur welkom op het terrein aan de Bargeweg in Brugge. De optredens starten vanaf 16 uur en het einde is voorzien om 22 uur.
Dit feest is trouwens helemaal gratis.

Algemene info JEZ!-feestweek

De hele feestweek zal live te volgen zijn via de kanalen van Qmusic en in de app van HLN.

Op www.jezofficial.be is behalve de volledige line-up ook alle praktische info beschikbaar met betrekking tot de bereikbaarheid van elke locatie, timings en andere nuttige weetjes om de JEZ!-feestweek optimaal te kunnen beleven. En daar kan iedereen uiteraard ook nu al terecht om een gift te doen, een actie op touw te zetten of LotJEZ! te kopen ten voordele van JEZ!.


JEZ! is het nieuwe jongerencollectief waar VTM, Qmusic, HLN en Belfius hun schouders onder zetten. Een nieuw, aanstekelijk & creatief verhaal dat àlle jongeren een stem wil geven. JEZ! organiseert de grootste goede doelen-actie voor en door jongeren, en haalt samen met heel Vlaanderen geld op voor zo’n 200 organisaties in Vlaanderen en Brussel die zich inzetten voor jongeren.

Wil je meer weten over JEZ!, neem dan zeker ook een kijkje op www.jezofficial.be of volg de socials @jezoffical.be.