Urban Trail by Night en Great Bruges Marathon

19
dec
2016

Brugge trekt alweer zijn loopschoenen aan. Op zaterdag 18 februari 2017 vindt er een avondeditie van de Urban Trail plaats. En in het najaar van 2017, op zondag 15 oktober om precies te zijn, start de eerste editie van de Great Bruges Marathon.

De Brugge Urban Trail vindt zaterdag 18 februari voor het eerst ’s avonds plaats. Het parcours begint op de Markt en eindigt na een unieke en sfeervolle tocht van 10 kilometer op de Burg. Alle locaties die de lopers tijdens deze speciale editie zullen aandoen, worden begin 2017 bekendgemaakt. Ook wandelaars kunnen meedoen aan deze Brugge Urban Trail by Night. De inschrijvingen openen op dinsdag 20 december om 11 uur.

De Great Bruges Marathon krijgt met zondag 15 oktober een zeer mooi plekje op de loopkalender. De deelnemers kunnen zich dus een hele zomer – in goed weer – voorbereiden op deze primeur. De start van deze marathon ligt in het historisch centrum aan de Dijver. De lopers trekken eerst naar de kust van Zeebrugge en keren daarna terug om te finishen in de schaduw van het Belfort op de Markt. Onderweg maken ze tijdens deze belevenismarathon kennis met alles wat Brugge te bieden heeft en vooral heel veel animatie. Het volledige parcours wordt binnenkort bekendgemaakt. Vanaf donderdag 26 januari om 11 uur kan men zich inschrijven voor deze of een halve marathon. Ook wandelaars zijn van harte welkom. Zij starten telkens enkele minuten na de lopers van de marathon (9 uur) en halve marathon (11 uur).

Meer info:
www.urbantrailseries.be 
www.greatbrugesmarathon.be 

Deel deze pagina