Thema is
Veiligheid & preventie
Publicatiedatum is

16 APRIL 2024

Burgemeester Dirk De fauw vraagt supporters Club Brugge die naar Thessaloniki afreizen om waakzaam en voorzichtig te zijn

Na de wedstrijd Club Brugge - PAOK FC en de problemen die zich toen hebben voorgedaan aan het Jan Breydelstadion hebben supporters van PAOK (Saloniki) heel wat haatberichten op sociale media gepost.

Voetbalspeler op veld

Na de wedstrijd Club Brugge - PAOK FC op donderdag 11 april en de problemen die zich toen hebben voorgedaan aan het Jan Breydelstadion hebben supporters van PAOK (Saloniki) heel wat haatberichten op sociale media gepost.
Deze berichten waren vooral gericht aan het Brugse stadsbestuur, de Brugse voetbalsupporters, de politie en de burgemeester.

Burgemeester Dirk De fauw is dan ook bevreesd dat supporters van Club Brugge die komende donderdag naar Griekenland reizen voor de terugmatch het slachtoffer kunnen worden van vergeldingsacties door supporters van PAOK FC.
Hij vraagt de Brugse supporters met aandrang om waakzaam en voorzichtig te zijn. De burgemeester vraagt verder om zeker niet zonder geldig toegangsbewijs te vertrekken en geen uitdagende houding aan te nemen ten opzichte van de Griekse supporters.

Iets fout of onduidelijk op deze pagina?

Laat het ons weten

Volg ons op sociale media