Thema is
Vacatures
Publicatiedatum is

14 MAART 2024

Uitbaters gezocht voor de publieke toiletten bij Huize Minnewater en Badengebouw Zeebrugge

De ideale kandidaat of kandidaten moeten in staat zijn om een onberispelijke uitbating en onderhoud van de toiletten en aanliggende ruimtes te garanderen, en dit 7 dagen per week.

Uitbaters toiletten gezocht voor Badengebouw en Minnewater

Stad Brugge zoekt met spoed een geschikte kandidaat, of team, voor de exploitatie van de publieke toiletten bij Huize Minnewater (gelegen aan de kant van de Begijnenvest) én voor het Badengebouw in Zeebrugge.

Huize Minnewater

De ideale kandidaat of kandidaten moeten in staat zijn om een onberispelijke uitbating en onderhoud van de toiletten en aanliggende ruimtes te garanderen, en dit 7 dagen per week, met vaste tijden van 9.00 tot 18.30 uur gedurende het hele jaar, en van 9.00 tot 19.00 uur in juli en augustus.

Flexibiliteit is vereist voor extra openingsuren tijdens evenementen zoals Wintergloed, en de kandidaat of kandidaten moeten ook zelf voor vervanging zorgen in geval van afwezigheid. Daarnaast dienen zij te voorzien in onderhoudsproducten en sanitaire benodigdheden, en het door het stadsbestuur bepaalde tarief van 1 euro per toiletbezoek te hanteren.

In ruil daarvoor biedt Stad Brugge het exclusieve exploitatierecht voor de openbare toiletten bij Huize Minnewater, tegen een maandelijkse vergoeding van 30 euro. Dit gebruikrecht geldt voor een periode van vier jaar, met de mogelijkheid tot stilzwijgende verlenging. Het sanitaire blok, gelegen op een toeristische toplocatie, is volledig ingericht en omvat verschillende voorzieningen zoals damestoiletten, herentoiletten, een invalidentoilet, en een verschoontafel voor baby’s.

Voorts worden de kosten voor water, gas en elektriciteit gedekt, en worden de toiletten opgenomen in stadsgidsen en de app 'Hoge Nood' met navigatiesysteem. Geïnteresseerden kunnen de ruimtes bezichtigen na afspraak met dienst Eigendommen van Stad Brugge.

Download hier het inschrijvingsformulier. Je moet het indienen  vóór 9 april 2024.

Voor meer informatie en het inschrijvingsformulier kun je contact opnemen met dienst Eigendommen van Stad Brugge via eigendommen@brugge.be of op 050 44 80 46. Inschrijvers moeten voldoen aan fiscale en arbeidswetgeving. Stad Brugge behoudt zich het recht voor om inschrijvingen te weigeren die niet aan de gestelde criteria voldoen.

Badengebouw Zeebrugge

Ook voor het Badengebouw Zeebrugge is de Stad op zoek naar een individu of team om de uitbating van de publieke toiletten te verzekeren. De ideale kandidaat garandeert een onberispelijk beheer en onderhoud van de sanitaire voorzieningen gedurende het seizoen van zaterdag 30 maart tot en met zondag 13 oktober 2024, met respect voor de minimum verplichte openingsuren. Deze zijn van 10.00 tot 19.00 uur tijdens de paas- en zomervakantie, en de weekends.

Voorts wordt verwacht dat de uitbater zelf voor vervanging bij afwezigheid zorgt, evenals voor de benodigde onderhoudsproducten en sanitaire voorzieningen. Het tarief voor het gebruik van de toiletten (1 euro per toiletbezoek) en douches (1 euro per douchebezoek), zoals bepaald door het stadsbestuur, dient gehandhaafd te worden.

In ruil biedt de Stad het exclusieve recht tot uitbating van de openbare toiletten tegen een forfaitaire vergoeding van 90 euro voor de volledige periode, met een gebruiksrecht van vier jaar dat stilzwijgend verlengbaar is. De infrastructuur omvat onder andere zes damestoiletten, drie herentoiletten met urinoirs, een invalidentoilet, douches, en een berging. Water-, gas- en elektriciteitskosten worden volledig vrijgesteld.

Geïnteresseerden kunnen de ruimtes bezichtigen na afspraak met de Dienst Eigendommen, Burg 11, 8000 Brugge, 050 44 80 46eigendommen@brugge.be
 

Download hier het inschrijvingsformulier. Je moet het indienen vóór 9 april 2024.

Iets fout of onduidelijk op deze pagina?

Laat het ons weten

Volg ons op sociale media