Thema is
Verkeersmaatregelen
Publicatiedatum is

04 APRIL 2024

Zeesluisstraat – Isabellalaan: heraanleg tramsporen

Op maandag 15 april start de laatste fase van de heraanleg van de tramsporen in Zeebrugge.

Een illustratie van een verkeerskegel

Op maandag 15 april start de laatste fase van de heraanleg van de tramsporen in Zeebrugge. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 17 mei. Het weer en technische problemen kunnen de planning wijzigen. Er wordt gewerkt in de bocht van de zuidelijke Zeesluisstraat en de zuidelijke brug van de Isabellalaan.

Locatie

Bocht zuidelijke Zeesluisstraat en zuidelijke brug van Isabellalaan - 8380 Zeebrugge

Periode

Maandag 15 april tot en met vrijdag 17 mei 2024

Verkeer

  • Het verkeer op de Isabellalaan richting Knokke-Heist kan over de zuidelijke brug van de Isabellalaan rijden, maar kan niet de afslag nemen naar de Zeesluisstraat.
  • Indien de zuidelijke brug open staat, volgt het verkeer een omleiding door een bocht van 180 graden te nemen (u-turn) en via de Jozef Verschaeveweg richting A11 te rijden.
  • Het verkeer over de noordelijke brug van de Isabellalaan richting Blankenberge, rijdt verplicht langs de noordelijke Zeesluisstraat naar de Kustlaan
    • Daar kan het gewoon verkeer verder rijden richting Blankenberge
    • Daar neemt het zwaar verkeer +7,5 ton aan de Zweedse Kaai een u-turn om via de zuidelijke Zeesluisstraat terug naar de Isabellalaan te rijden
  • Het verkeer dat via de Kustlaan de Zeesluisstraat oprijdt richting de Isabellalaan slaat op het einde rechts af om verderop de u-turn te maken richting de zuidelijke brug.
  • De fietsoversteek aan het einde van de Isabellalaan en de Zeesluisstraat is niet toegankelijk. Fietsers volgen een omleiding via de zuidelijke brug en het fietspad.

 

Iets fout of onduidelijk op deze pagina?

Laat het ons weten

Volg ons op sociale media