Seafront Zeebrugge

fbf70fa8-d70f-4028-a4af-c74b1400be50.jpg NIEUW: INTERACTIEVE DOE-EXPO “VIS VAN BOOT TOT BORD”

Hoewel de vismijn ondertussen al een dik decennium naar een gloednieuw complex in de achterhaven verhuisde en zo plaats ruimde voor het maritiem themapark Seafront, blijft de volkse sfeer rond dit oude vissersdok onaangetast.

In Seafront ontdek je alle geheimen van de zee en proef je de rijke visserijgeschiedenis. Je vindt er een schat aan informatie over de evolutie van de haven, de visserij, het ontstaan van de Noordzee, ... Ga mee op ontdekkingstocht en leer hoe de haven stilaan vorm krijgt. De veilmeester met zijn typische roep brengt je terug naar vervlogen tijden en laat je proeven van het ruwe vissersleven.

Bezoek ook de Russische duikboot en ervaar zelf hoe 75 bemanningsleden leefden en werkten op deze varende bom. Na de duikboot kan je ook nog het voormalig lichtschip West-Hinder bezoeken.

En voor de kids is er een piratenspeelparadijs en ballenbad!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Altijd open

Waar

Seafront

Vismijnstraat 7
8380 Zeebrugge

Prijs

€13

Grabbelpaskorting: 2 € + gratis drankje (Fristi - Cécémel) voor grabbelpashouder.Doorlopend open van 10u tot 17u. In juli en augustus van 10u tot 18u. 25/12 en 1/1 gesloten. Jaarlijks verlof in januari. Aangepaste winteropeningsuren in november en december: voor meer info check de website www.seafront.be