Op naar de Kerstloop

----GEANNULEERD----

Altijd al eens willen deelnemen aan een loopwedstijd maar je nooit echt goed kunnen voorbereiden?
Deze 'Op naar' reeks zal je in een 8 tal weken klaarstomen voor de Kerstloop. 

In beperkte groep kan je je samen onder professionele begeleiding voorbereiden op de 6 km van de Kerstloop op 8 december eind dit jaar.

De begeleiding wordt gedaan door loopcoaches van het Beweegadviescentrum van Howest. Naast looptrainingen zelf krijgen de deelnemers ook tips op het vlak van stretching, loopkledij, voeding, ... die hen moeten ondersteunen bij de trainingen en de wedstrijd. De loopcoaches zullen onder anderen ook een intake gesprek met je voeren om een beeld te krijgen van je huidige conditie.

De eerste training start op 18 oktober aan de Sport Innovatiecampus Sport Vlaanderen. Er wordt wekelijks 1x begeleidend gelopen en je krijgt een looptraining mee naar huis.

Onze doelgroep zijn beginners die voor het eerst de 6 km willen uitlopen. Aangezien de Kerstloop een sfeerloop is, willen we ons niet toespitsen op ervaren lopers die hun tijd willen verbeteren. Deze mensen zijn uiteraard ook welkom om deel te nemen, maar de focus van het project zal liggen op beginnende lopers.

De sportdienst Brugge werkt dit jaar opnieuw samen met het Beweegadviescentrum van Howest voor een 'Op naar de Kerstloop' 

Procedure

Inschrijven kan enkel via deze LINK

Meebrengen

Eigen sportgerief

Bedrag

Het inschrijvingsbedrag is €30,-

Inbegrepen:

  • 8 tal weken begeleiding door een loopcoach
  • sportverzekering tijdens de trainingen
  • je deelname ticket voor de Kerstloop

Deel deze pagina