Overhandiging prijzen fotowedstrijd Dwars door Brugge

6
jun
2018

Wie op 13 mei de loopklassieker Dwars door Brugge afwerkte in het officiële Brugge-loopshirt en daarvan de bewijzen aanleverde, kon bij de Stad een prijs winnen.

De zwarte loopshirts met Brugge-logo op de borst zijn intussen goed ingeburgerd. Er gingen er de voorbije jaren ruim 1.000 over de toonbank. Om trotse Bruggelingen te activeren om het shirt ook op zondag 13 mei, tijdens de klassieker onder de Brugse loopwedstrijden te dragen, lanceerde de stad een kleine fotowedstrijd.

Op dinsdag 5 juni om 18 u. overhandigde de schepen van Sport Dolores David de prijzen aan de winnaars in Mijn Brugge. De prijzenpot bevatte abonnementen van de 3 Brugse zwembaden: Jan Guilini, Interbad en Lago Brugge Olympia, 5 tickets voor de Great Bruges Marathon in oktober en drinkflessen, handdoekjes en fietsbellen van Brugge.

Winnaars

Sarah Frih, Kristof Mattheeuws, Peter Degryse, Marianne Christiaen en Ruben Vermeulen gingen lopen met een ticket van de Great Bruges Marathon. Virginie Lemay kon voor haar zoontje die Dwars door Brugge meeliep een beutenkaart van Lago Brugge Olympia bemachtigen. Joke van Loo kreeg een beurtenkaart van het Interbad en Maaike Vancoppenolle een van het Jan Guilini zwembad.

De andere deelnemers: Bjorn-Kelly Calus -Vermael, Tom Le Bacq, Hannes Soenens, Sabine De Rous, Rag Naaisels, Josiane De Soete, Francine De Poorter, Lieven Massez, Charline D’Hoekers, Carla D’ Hoekers, Peggy Vantorre konden kiezen uit een drinkfles, een handdoekje of een fietsbel van Brugge.

Deel deze pagina