Vanaf 1 januari 2020 krijgen bezoekers door gebruik van de Pcard 20 procent korting op de parkeertarieven in de centrumparkings Station, Zand, Pandreitje, Katelijne, Zilverpand en Ezelstraat.

Je kan de kaart gebruiken aan de in- en uitrijzuilen van de parking. De kaart biedt heel wat voordelen: je kunt zonder ticket de parking in- en uitrijden. Zo vermijd je lange wachtrijen aan de betaalautomaat.
De kaart geldt als betaalmiddel, de parkeerkosten worden nadien gefactureerd.

Voor de nummerplaatherkenning kan je je nummerplaat toevoegen via www.parkingmadeeasy.be

Procedure

De aanvraag van de Pcard is gratis. Dit kan online via www.pcard.be/brugge (klik op ‘Vraag de Pcard aan’).  Hier kan je kiezen tussen ‘Private’ (betaling via kredietkaart, 1 kaart per contract) of ‘Private Plus’ (bankdomiciliëring, max. 5 kaarten).Volg het stappenplan en geef je gegevens (adres, nummerplaat) in. Neem hiervoor je bankkaart of kredietkaart bij de hand. Daarna krijg je de kaart per post thuis opgestuurd.


Je kan de Pcard ook bij Interparking in de Hoefijzerlaan 12 aanvragen. Daar is een tablet beschikbaar, waarbij de medewerkers van Interparking assisteren bij de online aanvraag. Hier de flyer over de Pcard.

Contactinformatie