PUB - Positief Uitgaan Brugge

PUB logo

Onder de noemer PUB (Positief Uitgaan Brugge) werken de Stad, de politie en de horeca-uitbaters samen aan een positief uitgaansleven in Brugge. ‘‘Positief’’ is bruisend, divers en sfeervol maar natuurlijk ook veilig, net en leefbaar. Stadsbestuur en de politie gaan in dialoog met de uitbaters en er worden goede afspraken gemaakt.

Het uitgaanspubliek wordt gesensibiliseerd rond thema's als respect voor de buurt/buren, alcohol in het verkeer en middelengebruik. 

Op 16 december lanceerden we een campagne tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag. Stad Brugge werkt samen met uitgaanszaken tegen grensoverschrijdend gedrag in de uitgaansbuurt. In de ganse uitgaansbuurt wordt sensibiliserend materiaal aangebracht om het uitgaanspubliek de basisbeginselen van het omstaandersprincipe aan te brengen.

Dit sensibiliserend materiaal kan je aanvragen bij de preventiewerker uitgaan of kan je hier downloaden. Op deze manier kan je ook in uw zaak deze beelden aanbrengen.

Indien verder nog ander sensibiliserend materiaal nodig is kan er steeds hier een kijkje genomen worden. Ook deze materialen zijn vrij te downloaden en te gebruiken in uw zaak.

 
                          
 
                          
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactinformatie

Contactpersonen