Retributies parkeren

Bij het niet naleven van de parkeerbeperkingen riskeer je een retributie van 30 euro per overtreding (cfr. het stedelijk retributiereglement op het parkeren). Retributies worden in opdracht van de stad behandeld door de firma APCOA Parking.

Betalen van een retributie dient te gebeuren via een overschrijving met de gestuctureerde mededeling die op het retributieticket te vinden is, het zogenoemde OGM-nummer. Het is ook mogelijk om de retributie te betalen aan de Parkeerwinkel van het Huis van de Bruggeling (cash en bancontact). 

Klachten of betwistingen moeten binnen een termijn van 60 dagen volgend op de datum van de betalingsuitnodiging gericht worden aan APCOA Parking via klacht.brugge@apcoa.be of via brief naar APCOA Parking, Terbekehofdreef 64, 2610 Wilrijk.

Heb je nog vragen over een gekregen retributie, dan kan je contact opnemen met APCOA op 03 216 70 18 en dit van maandag t.e.m. vrijdag telkens tussen 9u en 12u30. Buiten deze uren en in het weekend is APCOA Parking enkel te bereiken via mail.

Deel deze pagina

Contactinformatie