Riolerings- en wegwerkzaamheden Kruispunt Wittemolenstraat –Koning Albert I-laan

Terug naar wegenwerken

Maandag 9 april start aannemer Vanlerberghe BVBA uit Diksmuide met fase 3 van de werkzaamheden in de Wittemolenstraat. Deze werkzaamheden vinden plaats op het kruispunt met de Koning Albert I-laan. Behoudens onvoorziene omstandigheden is het einde voorzien tegen 27 april.

De werkzaamheden van fase 4, in de Wittemolenstraat tussen de Koning Albert I-laan en de Xaverianenstraat, gaan ondertussen gewoon door. Het einde van fase 4 is nog steeds voorzien tegen 3 mei.

Startdatum:
9 april 2018
Einddatum:
3 mei 2018

Locatie

Wittemolenstraat - Koning Albert I-laan
8200 Brugge

Gevolgen

De Koning Albert I-laan wordt ter hoogte van de Wittemolenstraat onderbroken. Het verkeer dat uit Brugge komt, wordt omgeleid via de Koningin Astridlaan naar de Expressweg. Via de Xaverianenstraat is de Wittemolenstraat enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer. In de Koning Albert I-laan wordt plaatselijk verkeer dat van de Koningin Astridlaan komt toegelaten tot aan de werf. Het verkeer van de E40 voor Brugge wordt aan de rotonde Koning Albert I-laan/N31 verder geleid op de Expressweg naar de eerstvolgende afritten richting Brugge. Plaatselijk verkeer voor Sint-Michiels wordt wel toegelaten tot de rotonde met de Tillegemstraat, vanaf daar zijn enkel de ventwegen toegankelijk. De Politie neemt de nodige maatregelen om sluipverkeer in de Rijselstraat te weren. Fietsers volgen de omleiding via Sint-Michiels dorp.

De Lijn

Alle haltes van de Lijn blijven bediend.

Lijn 94 volgt een alternatieve reisweg: Vanaf rotonde Koning Albert I-laan/Koningin Astridlaan --> Koningin Astridlaan --> Rijselstraat --> Pierssensdreef --> rotonde Koning Albert I-laan --> aansluiting reisweg. 

Deel deze pagina

Contactinformatie