Shop & Go: een uur gratis parkeren in parking ’t Zand + 15 euro parkeertegoed voor P-cardhouders

30
dec
2020

Stad Brugge heeft in samenwerking met Interparking beslist om vanaf 1 januari 2021 de ‘Shop & Go’-formule in parking Centrum ’t Zand opnieuw in zijn originele vorm aan te bieden, namelijk 1 uur gratis parkeren.

Schepen van Financiën Mercedes Van Volcem: “Concreet wil dit zeggen dat bezoekers van de parking vanaf dan weer recht hebben op 1 uur gratis parking in plaats van 2 uur. Indien de klant langer dan 1 uur aanwezig is, zal de volledige parkeerduur in rekening worden gebracht. Dit is echter niet het geval voor de gebruiker van de Pcard+. Wanneer men parkeert met de Pcard+ zal men steeds recht hebben op 1 uur gratis parkeren in parking ’t Zand.”

Daarnaast zijn er nog tal van voordelen verbonden aan de Pcard+. “Zo geniet men steeds van een korting van 20% in de Brugse parkings, kan men veilig en contactloos de parking binnenrijden dankzij nummerplaatherkenning en hoeft men niet te betalen aan de kassa’s. Bovendien is er speciaal voor de eindejaarsperiode een actie uitgewerkt waarbij iedere houder van de Brugse Pcard+ een parkeertegoed van 15 euro krijgt. Ook iedere nieuwe aanvraag t.e.m. 31 januari 21 wordt beloond met een tegoed van 15 euro.”

De Pcard+ is gratis en gemakkelijk online aan te vragen via volgende link:  https://brugge.pcard.be/nl