Deelgemeentehuis Sint-Andries

Vanaf maandag 5 december gaat het deelgemeentehuis van Sint-Andries voor enige tijd dicht. Tot oktober 2024 ondergaat het gebouw een grondige renovatie.

Schepen van Klantgerichte Dienstverlening Pieter Marechal: “Dit is een belangrijke stap in het streven van de Stad naar maximaal bezoekerscomfort en een optimale dienstverlening. Tijdens de sluiting kunnen bewoners van Sint-Andries terecht in het Huis van de Bruggeling, in het deelgemeentehuis van Sint-Michiels of in een van de andere deelgemeentehuizen. Heel wat dienstverlening, zoals bijvoorbeeld een adresverandering, kun je ook online aanvragen.”

 

 In de gebouwen aan de Gistelse Steenweg bevinden zich ook de politiekantoren van Regio West. “De bewoners van de acht wijken van Sint-Michiels en Sint-Andries kunnen er terecht voor een aangifte, melding of vraag. De politie verhuist in december mee naar het deelgemeentehuis Sint-Michiels. Het onthaal bevindt zich op het gelijkvloers. De containerkantoren in de tuin van het kasteel zijn niet toegankelijk voor het publiek”, aldus burgemeester Dirk De fauw.

 

Waar kan je ons bereiken?

  • Het deelgemeentehuis van Sint-Andries is gesloten tot oktober 2024. Kom in deze periode gerust langs in het Huis van de Bruggeling of één van de andere deelgemeentehuizen. Gistelse Steenweg 524 8200 Brugge

  • Postadres

    Frank Van Ackerpromenade (Stationsplein) 2
    8000 Brugge

Deel deze pagina