Sinterklaaszoektocht met Karel en Kaatje

5
nov
2021

Karel en Kaatje vieren Sinterklaas!

Sinterklaas is in het land! Karel en Kaatje hebben kriebels in hun buik. Ze maken een mooie tekening en zetten hun schoentje klaar. Spannend, zal de sint ook bij hen langskomen? 

Shopping Brugge (centrummanagement) pakt samen met Clavis uit met een Sinterklaaszoektocht in het Brugse stadscentrum. Kleuters kunnen van zaterdag 13 november tot en met woensdag 8 december op zoek gaan naar Karel en Kaatje die aan de etalages van Brugse shopping- en eetadresjes terug te vinden zijn.
 
Het is speuren naar de leuke figuurtjes en bij de verschillende zaken kunnen de deelnemertjes het antwoord op een vraag terugvinden. Deze keer gaat de route door in de Sint-Amandsstraat, Geldmuntstraat, Noordzandstraat, Dweersstraat, Zuidzandstraat en Smedenstraat. 
 

De kindjes ontvangen na afloop een heerlijk cadeautje.

De Clavis conceptwinkel is open van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op zondag is de winkel gesloten, met uitzondering van zondag 5 december.

Toch zin om de zoektocht op zondag te doen? De formuliertjes zullen in een zak aan de deur hangen en zo kan je al op pad vertrekken. Het formulier inruilen voor een cadeautje kan dan op een andere dag. 

Veel zoekplezier!

Er is een mondmaskerplicht (vanaf 10 jaar) in de winkelstraten voor voetgangers tijdens de periode van Wintergloed (vrijdag 26 november 2021 tot en met zondag 9 januari 2022), dagelijks van 10 tot 19 uur en dit voor de hoofdwinkelstraten (Zuidzandstraat, Steenstraat, Geldmuntstraat en Noordzandstraat), 't Zand, Simon Stevinplein en Markt. Er is ook een mondmaskerplicht voor de straten langs de Wintergloedinstallaties van 17 uur tot middernacht. Om welke straten dit gaat, kan je hier nalezen.