Sociale Kruidenier De KABA

De KABA is een kruidenierswinkel met een basisaanbod van kwalitatieve voeding, onderhouds- en verzorgingsproducten, voor mensen met minder financiële middelen.

Men kan enkel komen winkelen in De KABA na doorverwijzing van een sociale dienst.

De KABA gaat ook op verplaatsing, om de winkel dichter bij de klanten te brengen.

- Wekelijks vind je ons op maandag in Sint-Pieters, telkens van 13 tot 14.30 uur, in Den Dijk, Blankenbergsesteenweg 221.

- We gaan ook naar Sint-Jozef, elke dinsdag van 10.30 tot 12 uur in Lokaal Dienstencentrum De Garve, Pannenbekestraat 33.

- Ook in Zeebrugge kan je ons vinden, wekelijks op woensdag, telkens van 10 tot 11.30 uur.

  • Elke 1ste, 3de en 5de woensdag van de maand voor het ZOC (d'Oude Stoasie, Venetiëstraat 1).
  • Elke 2de en 4de woensdag van de maand op de speelplaats naast de Albatros (Ploegstraat 28).


Sociale Kruidenier De KABA maakt deel uit van de werking van Vereniging 't Sas: een samenwerkingsverband tussen het OCMW Brugge, de Stad Brugge en CAW Noord-West-Vlaanderen.

Het letterwoord De KABA staat voor Kruidenierswaren Aan Billijke Aankoopprijzen.

Voorwaarden

Doorverwijzing hebben van een dienst die instaat voor financiële screening, zoals het OCMW, het CAW of een andere dienst die zicht heeft op de financiële situatie van de hulpvrager.

Procedure

De Dienst Intake is het eerste aanspreekpunt voor iedereen die gebruik wil maken van de dienst- en hulpverlening van het OCMW Brugge.

Je kan elke werkdag terecht in de Hoogstraat 9, van 8.30 tot 11.45 uur. In de namiddag helpen we je graag op afspraak. Een afspraak maak je telefonisch op 050 32 77 70.

In Zeebrugge kan je ook terecht in Dienstencentrum d'Oude Stoasie. Er is een maatschappelijk werker aanwezig op donderdag van 9 tot 11.30 uur. Je hoeft er geen afspraak te maken.

DC d'Oude Stoasie
Venetiëstraat 1
8380 Zeebrugge
intake@ocmw-brugge.be

Bedrag

Volgens de gezinssamenstelling wordt een maximum-maandbudget vastgelegd waarvoor men gratis kan komen winkelen. Daarnaast kunnen ook een groot aantal producten aangekocht worden tegen minimumkorting van 25% op de reguliere winkelprijzen.

Regelgeving

Alle producten die we aanbieden, zijn conform de geldende HACCP-reglementering, en vallen binnen de THT- en TGT-data.

Contactinformatie