Sport in je Buurt

mensen aan het fitnessenSport in je Buurt start opnieuw vanaf 13 september! 

Met ons sportaanbod ‘Sport in je Buurt’ komen we dus naar jou. Geen tijd verliezen met verre verplaatsingen maken, maar plezier beleven en fit worden in je eigen buurt.

Een sportles kan je volgen aan de democratische prijs van 4 euro per les. Inschrijven kan eenvoudig via ons online inschrijvingssysteem. Alle deelnemers zijn tijdens de sportactiviteiten verzekerd via de sportverzekering van de stad.

NIEUW!
Dit jaar worden er voor het eerst sportlessen georganiseerd in het Koninklijke Atheneum Brugge. In samenwerking met het Lokaal Dienstencentrum ’t Reitje organiseren we vier verschillende sportlessen per week. 
 
Het ‘Sport in je Buurt’-seizoen loopt van 13 september tot 17 juni 2022 (dit kan aangepast worden op basis van de federale maatregelen ter preventie van het coronavirus). De lessen gaan niet door tijdens schoolvakanties en op feestdagen. 
 

Inschrijven

Inschrijven voor een les kan tot een minuut voor de start. Een les annuleren kan tot 24 uur voordien. Wie ingeschreven was voor een les maar ziek is of verplicht in quarantaine moet, kan zijn ziektebriefje of quarantaine bewijs doorsturen via: https://www.sportinjebuurt.be/nl/contacteer-ons/ en zo de beurt terug krijgen.

Programma

 

#BruggeBeweegt #BruggeSport #SportersBelevenMeer

Contactinformatie

  • Huis van de Bruggeling

    Door corona werken we tijdelijk uitsluitend op afspraak. Leg je afspraak vast via https://afspraken.brugge.be. Frank Van Ackerpromenade 2 (Stationsplein) 8000 Brugge info@brugge.be

    • Vandaag gesloten
    • Morgen van 08:30 tot 17:00
    Alle openingsuren