Sport in je Buurt

mensen aan het fitnessenDe stad Brugge zet je buurt in beweging. In Zeebrugge, Lissewege, Dudzele, centrum Brugge, Koolkerke en Sint-Jozef worden wekelijks verschillende sport- of bewegingsvormen aangeboden.

Geen tijd verliezen met verre verplaatsingen maken, plezier beleven en fit worden! Dit is wat je kan verwachten van onze sportlessen. Werk je ’s ochtends, overdag of ’s avonds? We zorgen voor zowel een aanbod overdag als ’s avonds. In ons nieuw aanbod vind je dus zeker een uurtje die in jouw agenda past.

Een sportles kan je volgen aan de democratische prijs van 4 euro per les. Online koop je een tienbeurtenkaart aan. De beurten kan je gebruiken voor alle lessen in het aanbod. Inschrijven voor een les is verplicht en kan tot 1 minuut voor de les, tenzij de les volzet is. Een inschrijving annuleren kan tot 24u op voorhand. De beurten zijn geldig voor één seizoen, tot eind juni.

Inschrijven 

Breng jullie eigen matje mee. 

Het ‘Sport in je Buurt’ seizoen is verdeeld in 3 perioden:

(Dit kan aangepast worden op basis van de federale maatregelen ter preventie van het Coronavirus)
• 14 september tot en met 18 december 2020
• 11 januari tot en met 2 april 2021
• 19 april tot en met 25 juni 2021
De lessen gaan niet door tijdens de schoolvakanties en op feestdagen.

Aanbod

#sportersbelevenmeer

Contactinformatie

  • Huis van de Bruggeling

    N.a.v. coronamaatregelen uitsluitend op afspraak. Maak snel en eenvoudig een afspraak via afspraken.brugge.be of op het nummer 050 44 8000. Frank Van Ackerpromenade 2 (Stationsplein) 8000 Brugge

    • Vandaag van 08:30 tot 17:00
    • Morgen van 08:30 tot 20:00 (Telefonisch te bereiken tot 17.00 u.)
    Alle openingsuren