Sport in je Buurt

Het nieuwe seizoen van ‘Sport in je Buurt’ werd op 12 september opgestart. De lessen werden samengesteld op basis van de resultaten van de enquête.

Met ons sportaanbod ‘Sport in je Buurt’ komen we dus naar jou. Geen tijd verliezen met verre verplaatsingen maken, maar plezier beleven en fit worden in je eigen buurt.

Een sportles kan je volgen aan de democratische prijs van 4 euro per les. Inschrijven kan eenvoudig via ons online inschrijvingssysteem. Alle deelnemers zijn tijdens de sportactiviteiten verzekerd via de sportverzekering van de stad. Het sportaanbod staat open voor iedereen, ook voor mensen die niet in Brugge wonen. Een tienbeurtenkaart is telkens één jaar geldig vanaf de aankoop. 

Inschrijven

Aanbod

Inschrijven voor een les kan tot een minuut voor de start. Een les annuleren kan tot 24 uur voordien. Wie ingeschreven was voor een les maar ziek is of verplicht in quarantaine moet, kan zijn ziektebriefje of quarantaine bewijs doorsturen via: https://www.sportinjebuurt.be/nl/contacteer-ons/ en zo de beurt terug krijgen.

Wie met Sport -AXI-bonnen wil betalen dient een afspraak te maken bij het vrijetijdsloket van het Huis van de Bruggeling. 

#BruggeBeweegt #BruggeSport #SportersBelevenMeer

Contactinformatie