Sportkampen 2019

sportende kinderen met bal en cricketEen hele week met leeftijdgenoten sporten, spelen en plezier beleven?
Zowel in de krokus-, paas-, zomer- als herfstvakantie organiseert de Sportdienst Brugge i.s.m. KAVVV&FEDES vzw, kleuter- en omnisportkampen!

Kleuterkampen voor 4- tot en met 6-jarigen
De kleuterkampen verlopen telkens rondom een thema waarin de kleuters zich een volledige week kunnen inleven op zowel sportief als creatief vlak. Beweging en creativiteit worden op een speelse manier gestimuleerd door te dansen, te knutselen, spelletjes te spelen, enz.

Omnisportkampen voor 7- tot en met 12-jarigen
Bij de omnisportkampen leren de kinderen op een uitdagende manier kennismaken met verschillende individuele en groepssporten zoals baseball, hoogspringen, hockey, zwemmen,... In de zomervakantie maken we ook een daguitstap naar het Sportstrand in Zeebrugge.

Tienerkampen voor 13- tot en met 16-jarigen
Ook bij deze omnisportkampen beoefenen de deelnemers op een uitdagende manier verschillende individuele sporten en groepssporten.

Praktisch
De kampen vinden plaats op verschillende locaties en staan onder leiding van pedagogisch opgeleide en gemotiveerde lesgevers.
Van maandag tot vrijdag van 9 u tot 16 u, opvang is voorzien vanaf 8 u en tot 17 u. Lunchpakket en drank (water) zelf meebrengen!

Aanbod en inschrijven

Aanbod

Inschrijven vanaf maandag 7 januari 2019 om 18 uur
Broers en zussen kunnen op eenzelfde formulier worden ingeschreven.

Bijdrage
€50/kamp van 5 dagen
Betaling dient te gebeuren binnen de twee maanden na inschrijving. Zoniet wordt de inschrijving geschrapt. De deelname kan met sport-AXI-bonnen worden betaald. 

logo van fedes  

#sportersbelevenmeer

Deel deze pagina

Contactinformatie