Sportkampen 2020

sportende kinderen met bal en cricketEen hele week met leeftijdgenoten sporten, spelen en plezier beleven?

Zowel in de zomer-, herfst- en kerstvakantie organiseert de Sportdienst Brugge i.s.m. KAVVV&FEDES vzw, kleuter- en omnisportkampen!

Kleuterkampen voor 4- tot en met 6-jarigen
De kleuterkampen verlopen telkens rondom een thema waarin de kleuters zich een volledige week kunnen inleven op zowel sportief als creatief vlak. Beweging en creativiteit worden op een speelse manier gestimuleerd door te sporten, te dansen, te knutselen, spelletjes te spelen, enz.

Omnisportkampen voor 7- tot en met 12-jarigen
Bij de omnisportkampen leren de kinderen op een uitdagende manier kennismaken met verschillende individuele en groepssporten zoals baseball, hoogspringen, hockey, zwemmen,... Tijdens de zomerkampen sporten we ook een dag op het Sportstrand in Zeebrugge (busvervoer inbegrepen).

Tienerkampen voor 13- tot en met 16-jarigen
Ook bij deze omnisportkampen beoefenen de jongeren op een uitdagende manier verschillende individuele sporten en groepssporten. Tijdens de zomerkampen sporten we ook een dag op het Sportstrand in Zeebrugge (busvervoer inbegrepen).

Praktisch
De kampen vinden plaats op verschillende locaties en staan onder leiding van pedagogisch opgeleide en gemotiveerde sportlesgevers. Nieuwe locaties dit jaar zijn Sporthal De Landdijk te Zeebrugge en Sporthal Xaverianen te Sint-Michiels.
Van maandag tot vrijdag van 9 u tot 16 u, opvang vanaf 8 u en tot 17 u. Lunchpakket en drank (water) zelf meebrengen!

Aanbod en inschrijven


Aanbod

inschrijven

Broers en zussen kunnen op eenzelfde formulier worden ingeschreven.

Bijdrage
€60/kamp van 5 dagen, €48 voor kamp 32 en 33 (4 dagen)
Betaling dient te gebeuren binnen de twee maanden na inschrijving en uiterlijk 3 weken voor aanvang. Zo niet wordt de inschrijving geschrapt. De deelname kan met sport-AXI-bonnen worden betaald. 

logo van fedes  

#sportersbelevenmeer

Contactinformatie