Sportkampen 2021

sportende kinderen met bal en cricketEen hele week met leeftijdgenoten sporten, spelen en plezier beleven?

Zowel in de paas-, zomer-, herfst- en kerstvakantie organiseert de Sportdienst Brugge i.s.m. KAVVV&FEDES vzw, kleuter- en omnisportkampen!

Kleuterkampen voor 4- tot en met 6-jarigen
De kleuterkampen verlopen telkens rondom een thema waarin de kleuters zich een volledige week kunnen inleven op zowel sportief als creatief vlak. Beweging en creativiteit worden op een speelse manier gestimuleerd door te sporten, te dansen, te knutselen, spelletjes te spelen, enz.

Omnisportkampen voor 7- tot en met 12-jarigen
Bij de omnisportkampen leren de kinderen op een uitdagende manier kennismaken met verschillende individuele en groepssporten zoals baseball, hoogspringen, hockey, zwemmen,... Tijdens de zomerkampen sporten we ook een dag op het Sportstrand in Zeebrugge (busvervoer inbegrepen).

Tienerkampen voor 13- tot en met 16-jarigen
Ook bij deze omnisportkampen beoefenen de jongeren op een uitdagende manier verschillende individuele sporten en groepssporten. Tijdens de zomerkampen sporten we ook een dag op het Sportstrand in Zeebrugge (busvervoer inbegrepen).

Praktisch
De kampen vinden plaats op verschillende locaties en staan onder leiding van pedagogisch opgeleide en gemotiveerde sportlesgevers. Van maandag tot vrijdag van 9 u tot 16 u, opvang vanaf 8 u en tot 17 u. Lunchpakket en drank (water) zelf meebrengen!

Aanbod en inschrijven

Aanbod

Inschrijven 

Deelnemers die op hetzelfde adres wonen, zoals broers en zussen, kunnen op eenzelfde formulier worden ingeschreven.

Bijdrage

€60/kamp van 5 dagen, €48 voor kamp 30 en 31 (4 dagen)
De deelname kan met sport-AXI-bonnen worden betaald. 

logo van fedes  

#sportersbelevenmeer

 

Contactinformatie

  • Huis van de Bruggeling

    Door corona werken we tijdelijk uitsluitend op afspraak. Leg je afspraak vast via https://afspraken.brugge.be. Frank Van Ackerpromenade 2 (Stationsplein) 8000 Brugge info@brugge.be

    • Vandaag gesloten
    • Morgen van 08:30 tot 17:00
    Alle openingsuren