Sportkriebels

sportkriebels 2019

Sportkriebels, dé start van een actieve zomervakantie! 

Hou je van sport en avontuur? Wil je de zomervakantie actief inzetten?
Ben je tussen 8 en 15 jaar? Dan zijn de Sportkriebels zeker en vast iets voor jou. Domein de Koude Keuken in Brugge wordt op donderdag 7 juli omgetoverd tot een waar avonturenpark.
Je vindt er meer dan veertig verschillende sporten en attracties: archery tag, boogschieten, tennis, ropeskipping, mountainbiken, paardrijden, skaten, basket 3X3,  lasershooting, deathride, schietlapschieten, festivalwip, free running, zwemmen en suppen in en op de vijver, interactief lichtspel en nog zoveel meer!

Datum

Donderdag 7 juli van 9.30 tot 15.30 uur

Locatie

Domein Koude Keuken
Prange Weidedreef (toegang via Legeweg)
8200 Sint-Andries.

Inschrijven

• 7 euro voor 30 juni 2022
• 10 euro bij daginschrijving

Inschrijven groep

Inschrijven individueel

Eten en drinken 

In de waterbar kan er de hele dag door gratis water verkregen worden. Op het terrein kunnen ijsjes en frisdrank aangekocht worden.

Procedure

Aanmelden

kinderen aan het fietsen in dreef Sportcomplex Koude Keuken

Deelnemers (en hun begeleiders) kunnen zich vanaf 9.15 uur aanmelden aan het onthaal in de Prange Weidedreef, toegang via de Legeweg. Daar ontvang je je polsbandje waarmee je kan deelnemen aan de activiteiten. Ook wie zich nog ter plekke wil inschrijven, kan bij het onthaal terecht. Toegang tot het domein via de Zandstraat is niet mogelijk!

Sportkriebels is een organisatie van IGOS, met de steun van Sport Vlaanderen. De regie is in handen van de Sportdienst Brugge.

logo IGOSLOGO SPORT VLAANDEREN

Meebrengen

Zwemgerief en handdoek, er is mogelijkheid tot zwemmen en suppen.
Lunchpakket en drank zelf meebrengen!

Contactinformatie