Sportkriebels 2020

sportkriebels 2019Sportkriebels, dé start van een actieve zomervakantie! Op donderdag 9 juli 2020 wordt opnieuw deze avontuurlijke sportdag georganiseerd op het domein Koude Keuken. Jongeren van 8 tot 15 jaar leven zich, tussen 9.30 en 15.30 uur uit in verschillende sportdisciplines.

Programma

Je vindt er meer dan veertig verschillende sporten en attracties: archery tag, boogschieten, rugby, baseball, tennis, ropeskipping, mountainbiken, paardrijden, lasershooting, deathride, vissen, schietlapschieten, festivalwip, free running...

Nieuwe sporten worden in het voorjaar bekend gemaakt!

Eten en drinken 

In de waterbar kan er de hele dag door gratis water verkregen worden. Op het terrein kunnen ijsjes en frisdrank aangekocht worden.

#sportersbelevenmeer

Procedure

Aanmelden

kinderen aan het fietsen in dreef Sportcomplex Koude Keuken

Deelnemers (en hun begeleiders) kunnen zich vanaf 9.15 uur aanmelden aan het onthaal in de Prange Weidedreef, toegang via de Legeweg. Daar ontvang je je polsbandje waarmee je kan deelnemen aan de activiteiten. Ook wie zich nog ter plekke wil inschrijven, kan bij het onthaal terecht. Toegang tot het domein via de Zandstraat is niet mogelijk!

Sportkriebels is een organisatie van IGOS, met de steun van Sport Vlaanderen. De regie is in handen van de Sportdienst Brugge.

logo sport Vlaanderenlogo IGOS

Deel deze pagina

Contactinformatie

  • Huis van de Bruggeling

    Huis van de Bruggeling Frank Van Ackerpromenade 2 (Stationsplein) 8000 Brugge

    • Vandaag van 08:30 tot 12:30 (Telefonisch te bereiken tot 17.00 u.)
    • Morgen van 08:30 tot 12:30 (Op zaterdag telefonisch niet bereikbaar)
    Alle openingsuren