Sportkriebels 2021

sportkriebels 2019

Sportkriebels, dé start van een actieve zomervakantie! Deze avontuurlijke sportdag voor jongeren van 8 tot 15 jaar op donderdag 8 juli 2021 wordt georganiseerd op het domein Koude Keuken.

Programma

Je vindt er meer dan veertig verschillende sporten en attracties: archery tag, boogschieten, tennis, ropeskipping, mountainbiken, paardrijden, lasershooting, deathride, schietlapschieten, festivalwip, free running...

Eten en drinken 

In de waterbar kan er de hele dag door gratis water verkregen worden. Op het terrein kunnen ijsjes en frisdrank aangekocht worden.

Procedure

Aanmelden

kinderen aan het fietsen in dreef Sportcomplex Koude Keuken

Deelnemers (en hun begeleiders) kunnen zich vanaf 9.15 uur aanmelden aan het onthaal in de Prange Weidedreef, toegang via de Legeweg. Daar ontvang je je polsbandje waarmee je kan deelnemen aan de activiteiten. Ook wie zich nog ter plekke wil inschrijven, kan bij het onthaal terecht. Toegang tot het domein via de Zandstraat is niet mogelijk!

Sportkriebels is een organisatie van IGOS, met de steun van Sport Vlaanderen. De regie is in handen van de Sportdienst Brugge.

logo IGOSLOGO SPORT VLAANDEREN

Bedrag

• 7 euro voor 2 juli 2021
• 10 euro bij daginschrijving

Contactinformatie

  • Huis van de Bruggeling

    N.a.v. coronamaatregelen uitsluitend op afspraak. Maak snel en eenvoudig een afspraak via afspraken.brugge.be of op het nummer 050 44 8000. Frank Van Ackerpromenade 2 (Stationsplein) 8000 Brugge

    • Vandaag van 08:30 tot 17:00
    • Morgen van 08:30 tot 17:00
    Alle openingsuren