Spring Break 2017

spring breakTijdens Student Welcome in het eerste semester was het kot al te klein. Op donderdag 29 maart belooft Spring Break niet onder te doen. Na wat puzzel- en denkwerk ligt het programma vast en wordt het Entrepot omgebouwd tot feesttempel.

De klepper van de avond wordt kind van de duivel JEBROER. Dit engeltje maakt samen met een heleboel ander Nederlands hiphoptalent België onveilig en zakt nu ook naar Brugge af. In zijn schaduw treden DJ Yolotanker - bekend van nogal wat foute remixes op Studio Brussel - en Lester Williams aan. Van deze laatste weten we dat zijn vuistregel is dat er geen regels zijn. Dat belooft…  

Studenten die al graag eens een plaatje draaien konden meedoen aan onze dj-contest. De wedstrijd werd gewonnen door Thibault Debaene, beter gekend als Debto, uit VIVES Brugge. Hij heeft de eer om de vijfde editie te openen. 

De toegang voor studenten uit een Brugse onderwijsinstelling is gratis. Andere bezoekers betalen € 10 voor een inkomticket.

Wanneer

Donderdag 29 maart 2018 - vanaf 21.00 uur.

Waar

Het Entrepot

Tickets

Gratis voor studenten uit het Brugse hoger onderwijs (VIVES, Katholieke Universiteit campus Brugge, Howest, Vesaliusinstituut, Europacollege en Zowe Verpleegkunde) op vertoon van een geldige studentenkaart. Andere bezoekers zijn welkom, maar betalen een toegangsprijs van € 10.

Organisatie

Suburb Soundz vzw in opdracht van Brugge Studentenstad.

Deel deze pagina