Spring Break 2017

spring breakNa twee succesvolle edities in de Beurshal, gaat Spring Break sinds vorig jaar door in Het Entrepot. In opdracht van Brugge Studentenstad bouwt Suburb Soundz de zaal om tot een danstempel. Eerst is het de beurt aan de winnaar van de Re-Beats dj-contest. Vervolgens komen de echte kleppers. Op het programma staat het crème van de Belgische en Brugse dj-scene: Pat Krimson, Dimaro, Freaquency, Dennis Cartier C-Bass en Miss Charlie. Maar, de meest opvallende naam is die van de alomgekende schlagerartiesten De Romeo's. Na het succes van Bart Kaëll vorig jaar mogen deze kleppers zorgen voor een meezing- en brulmomentje.

De quiz wordt niet meer tijdens Spring Break georganiseerd. Op 9 maart zet Brugge Studentenstad samen met studentenclub De Zwoane een nieuwe activiteit op poten waar de kennis van de Brugse studenten getoetst wordt: 'De Slimste van Brugge'. Meer info vind je op www.brugge.be/deslimstevanbrugge

Wanneer

Donderdag 30 maart 2017 - vanaf 21.00 uur.

Waar

Het Entrepot

Tickets

Gratis voor studenten uit het Brugse hoger onderwijs (VIVES, Katholieke Universiteit campus Brugge, Howest, Vesaliusinstituut, Europacollege en Zowe Verpleegkunde) op vertoon van een geldige studentenkaart. Andere bezoekers zijn welkom, maar betalen een toegangsprijs van € 5.

Organisatie

Suburb Soundz vzw in opdracht van Stad Brugge (Brugge Studentenstad). 

 

Deel deze pagina