Stad baat parkeerwinkel opnieuw in eigen beheer uit

18
feb
2021

Sinds 16 februari 2021 baat de Stad de parkeerwinkel opnieuw in eigen beheer uit. Bij de opstart van het Huis van de Bruggeling werd dit uitbesteed aan de firma OPC. Het contract met hen loopt nu echter af.

Schepen van Personeel en Klantgerichte Dienstverlening Pieter Marechal: “Voor de uitbating van de parkeerwinkel doen we beroep op vier medewerkers die zullen instaan voor het afleveren van parkeerproducten, geven van parkeer- en mobiliteitsinformatie en het behandelen van de uitgeschreven retributies.

Nu we de parkeerwinkel weer in eigen beheer nemen, kunnen we onze eigen organisatiewaarden nog sterker doordrukken en nog meer inzetten op klantvriendelijkheid. Het is immers de visie van het stadsbestuur dat de klanten op een correcte en vriendelijke manier geïnformeerd moeten worden ook als het gaat over ongunstig nieuws.”

Beter inspelen op noden en wensen van de klanten

Burgemeester Dirk De fauw: “Door het uitbaten van een parkeerwinkel in eigen beheer kunnen we ook beter inspelen op de noden en wensen van de klanten. De parkeerwinkel blijft in het Huis van de Bruggeling op de vertrouwde plek en met dezelfde openingsuren. Het telefoonnummer (050 47 55 21) blijft hetzelfde, maar het e-mailadres verandert wel: parkeren@brugge.be.”

Alle retributies die uitgeschreven werden tot en met 15 februari 2021, en die starten met het OGM-nummer 600, zullen blijven behandeld worden door OPC. Hen kan je nog altijd bereiken op het e-mailadres brugge.retributies@parkeren.be. De retributies die uitgeschreven werden vanaf 16 februari (starten met 800) worden behandeld door de eigen parkeerwinkel.

Contactinformatie