Stad Brugge lanceert de ‘Brugse Stadsleverancier’

23
sep
2022

Via de Stadsleverancier kunnen ondernemingen zich registreren wanneer ze in aanmerking willen komen voor overheidsopdrachten die Stad Brugge toekent op basis van aanvaarde factuur of bij een onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking. Stadsdiensten die aankopen doen, zullen binnen afzienbare tijd uit deze database kunnen putten bij de voorbereiding van hun overheidsopdracht. 

Deze registratie wordt automatisch doorgegeven aan de volledige Groep Brugge. De ondernemer die zich op de Brugse Stadsleverancier registreert, komt dus in aanmerking voor overheidsopdrachten voor Stad Brugge, Lokale Politie Brugge, OCMW Brugge, Mintus en welzijnsverenigingen.

Hoe werkt het?

De ondernemer registreert zich op stadsleverancier.brugge.be en geeft er aan wat hij precies aanbiedt.

Stadsdiensten die aankopen doen, zullen – eens het digitale klantenbestand  is opgebouwd – via deze tool naar potentiële kandidaten kunnen zoeken bij de voorbereiding van hun overheidsopdracht. Van zodra dat mogelijk is, zullen we hier uiteraard over communiceren.

Dit geldt voor alle overheidsopdrachten op basis van aanvaarde factuur of bij een onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking.

Voor opdrachten tot 140.000 euro (excl. Btw), kiest de Stad namelijk zelf welke en hoeveel - in de regel minstens drie - bedrijven zij aanschrijft en uitnodigt om een offerte in te dienen.

Overzicht actueel gepubliceerde aanbestedingen op stadswebsite

De Brugse Stadsleverancier wordt dus een uitermate handige tool voor iedereen die voor bepaalde overheidsopdrachten actief ondernemers aanschrijft.

Daarnaast heb je ook heel wat aanbestedingen die online gepubliceerd worden en waarop de ondernemer actief moet intekenen. 

Bedrijvencontactdagen

Op woensdag 26 en donderdag 27 oktober 2022 is Stad Brugge vertegenwoordigd op de bedrijvencontactdagen in het BMCC. Bedrijven die interesse hebben, kunnen er ondersteuning krijgen bij de registratie.