Stad Brugge stelt samen met Feeling nieuwe shoppingroute voor

1
sep
2020

Feeling Magazine - met een hart voor Belgische mode en een neus voor de nieuwste trends - ontwikkelde een hotspots-route in Brugge. Het werd een parcours met hun 44 leukste adresjes in het Brugse stadscentrum. Dit gaat van mode, beauty, lifestyle, voeding tot gezondheid. De adresjes herken je aan de ‘Feeling hotspots’ raamsticker aan de etalages.

Hiernaast werd er een shoppingroute uitgestippeld met nog heel wat andere leuke plekken in de stad. Je kan het plannetje met de shoppingroute bemachtigen vanaf vandaag (zaterdag 5 september) in de deelnemende handelszaken, bij In&Uit Brugge (‘t Zand) en in de toeristische infokantoren (Markt, station).

Coronaproof

Schepen van Werk en Ondernemen Pablo Annys: “Deze Feeling shoppingroute is volledig coronaproof. Iedereen kan met dit handige plan onze Brugse topadresjes op een veilige manier ontdekken. Brugge heeft bijzonder veel te bieden. Laat je verrassen door de vele trendy kwalitatieve en vernieuwende adresjes in Brugge en haal zeker je plannetje af.”

Burgemeester Dirk De fauw: “Zoals gewoonlijk maken we de drukste winkelstraten tussen ’t Zand en de Markt op zaterdag en elke eerste zondag van de maand tussen 13 en 18 uur autoluw. Zo kunnen de bezoekers op een vlotte, aangename en veilige manier shoppen in onze winkels. We doen er alles aan om onze handelaars te steunen. Deze shoppingroute van Feeling, die onze lokale handelaars in het daglicht stelt, vinden wij alvast een mooi initiatief dat we graag mee ondersteunen.”

Feeling deelt ook 400 goodie bags uit. Je kan er eentje reserveren via

www.feeling.be/brugge en een van de komende weken afhalen bij In&Uit (’t Zand).

De digitale versie van de shoppingroute en alle verdere info vind je ook op www.brugge.be/feeling-in-the-city.