Stad vervult heel wat wensen uit Wensbomenbos 2022

12
jun
2023

In een bos van ‘wensbomen’ op de Burg kon iedereen van 28 november 2022 tot 9 januari 2023 een wens voor het nieuwe jaar ophangen in een plastic kerstbal. Dit was al de tweede editie van het Wensbomenbos. In de maand juni gingen/gaan een handvol wensen uit het Wensbomenbos 2022 in vervulling, met hulp van de Brugse stadsdiensten.

De vervulling van deze wensen zorgt gegarandeerd voor extra blije gezichten in de straten.

Koetsrit voor Marit

Marit beet op zaterdag 3 juni de spits af en genoot samen met haar familie onder een stralende zon van een fijne koetsrit in Brugge. Als gids strikte ze burgemeester Dirk De fauw, de ideale persoon om de verschillende aspecten van onze stad in de kijker te zetten.

Boottocht en ontvangst op het stadhuis voor Voetbalkraks

Terwijl Marit gegidst werd door het stadscentrum, kregen de vertrekkende voetbalkraks van Club Brugge als laatste activiteit samen een boottocht op de Brugse reien. Op het einde van hun tocht kwamen ze terecht in één van de mooie zalen van het stadhuis van Brugge. Daar zwaaiden de burgemeester en een delegatie van Club Brugge enkele Kraks uit na tien jaar actief lidmaatschap.

Oma en opa als VIP naar Elfstedenronde

Op zondag 11 juni kwam de wens van Katty, Floor & Lily (dochter en kleinkinderen) uit. Zij verrasten hun oma en opa (beiden wielerliefhebbers) met twee VIP-tickets voor de Elfstedenronde. Ze konden meesmullen van een zomers buffet en daarna de wedstrijd vanop de eerste rij volgen.

Odin rijdt mee met de vuiniswagen

En ook Odin ziet zijn wens in juni in vervulling gaan. Hij krijgt op vrijdag 16 juni bezoek van IVBO die bij hem langskomt met de vuilniswagen. Odin mag meehelpen en zal een zak in de laadbak gooien. Samen met zijn mama, mag hij de wagen ook binnenin bewonderen terwijl hij een klein stukje meerijdt.

Lees het volledige verhaal van Odin op de site van IVBO.


Op de foto: de Voetbalkraks van Club Brugge met hun trainers en begeleiders.