Stand van zaken werkzaamheden pompstation Mariabrug

17
mei
2021
  • Op 17 mei start het archeologisch onderzoek op het pleintje aan de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Hoelang dit onderzoek zal duren, zal blijken eens het onderzoek een paar weken loopt. De duur van dit onderzoek bepaalt wanneer de werkzaamheden aan het pompstation weer kunnen opstarten.
  • Ondertussen worden de werkzaamheden in de zone tussen de Mariabrug en Onze-Lieve-Vrouwekerkhof-Zuid verder gezet zodat tegen midden juni deze zone weer vlotter toegankelijk wordt.
  • Op 1 juni gaat het kruispunt Katelijnestraat/Kastanjeboomstraat open voor het verkeer en geldt er opnieuw éénrichtingsverkeer in de Katelijnestraat, tussen het Ankerplein en de Mariabrug, voor het plaatselijk verkeer. De rijrichting in de Kastanjeboomstraat wordt tijdelijk (tot 17 juli) omgekeerd zodat het plaatselijk verkeer van de Katelijnestraat kan wegrijden via de Kastanjeboomstraat, richting Groeninge.
  • Op 17 juli is er weer verkeer mogelijk over de Mariabrug.
  • Tot 17 juli blijft de Onze-Lieve-Vrouwekerkhof-Zuid enkel bereikbaar te voet of met de fiets. De aldaar gelegen garages of autostaanplaatsen zijn niet bereikbaar.

 

Meer info bij verkeersproblemen

Politie -  050 44 88 65 - pz.brugge.verkeersbelemmeringen@police.belgium.eu