Station Brugge

Het station van Brugge (Stationsplein 5, 8000 Brugge) ligt op wandelafstand van het historisch centrum en de winkelstraten.

Om de 2 minuten vertrekt van het station een bus richting centrum. Tijdens piekuren rijdt er ’s morgens en ’s avonds zelfs om de minuut een bus naar het stadscentrum.

Alle informatie over de bussen vind je op de website van De Lijn.

Het station van Brugge is ook vrij vlot, gemakkelijk en veilig bereikbaar met de fiets. Aan het station bevinden zich ruim 5.930 overdekte en veilige gratis fietsstallingen, met name ± 3.520 kant Brugge en ± 2.410 kant Sint-Michiels. In het stationsgebouw zelf zijn er 266 bewaakte fietsstallingen, beveiligd met een badgesysteem.

Voor de bereikbaarheid met de wagen is er aan het station voor treinreizigers en andere bezoekers een ruime capaciteit van parkeerplaatsen beschikbaar.

Informatie

Via het centraal telefoonnummer 02 528 28 28 krijg je snel een antwoord op al je vragen omtrent tarieven, dienstregeling en diensten van de treinen. Je kunt er 7 dagen op 7 terecht van 7 u. tot 21.30 u.

Ook op de website van de NMBS vind je steeds de meest recente informatie terug en kun je zelfs je vervoerbewijs aankopen.