Student Welcome

student welcome banner 2017Om de start van het academiejaar goed in te zetten, verwelkomt Brugge elk jaar z’n studenten op Student Welcome in de Magdalenazaal. Een avondje pretentieloos amusement, waarbij de muziek rijkelijk vloeit… Dit alles gratis en voor niets!

Op het programma 2018:
De Rotterdamse crew Broederliefde rijgt de streamingrecords en uitverkochte zalen aan elkaar met hun mix van tropical-beats, dancehall en hiphop. Eerder dit jaar bracht Broederliefde nog twee platen uit, die beiden meteen hoog binnenkwamen in de ultratop. Niet slecht voor een paar voetbalvrienden uit de achterstandswijk. Trouw aan hun Domicaanse en Kaapverdische roots mikken de heren genadeloos effectief op billen en heupen. Een zwoel feestje om het academiejaar in te zetten!

DVTCH NORRIS, het geheime wapen van Antwerpse hiphopqueen Coely bracht dit jaar zijn langverwachte solodebuut ‘I’m Sad, I Wanna Make It’ uit en bewees daarmee vlotjes zijn status als meest beloftevolle rapper van het vaderland. Norris’ tracks zijn slim, donker en catchy en zijn liveshows raken je meteen recht in het middenrif. Voor fans van forward thinking rappers als Kendrick Lamar, Vince Staples, Schoolboy Q en Chance The Rapper.

Het Brugse Team Damp is befaamd en berucht voor hun allesvernietigende Nah Mean-feestjes en hun dj-sets overal te lande. Of het nu TomorrowlandWECANDANCE of Laundry Day is, waar Artwan, Tim Flack en MC Messenjah passeren verandert de dansvloer in een kolkende massa, aangevoerd door hun mix van hiphop, reggaeton en dancehall.

Student in Brugge? Dan mag je deze opener van het schooljaar absoluut niet missen! 

Wanneer
donderdag 11 oktober 2018 vanaf 21u

Waar
MaZ, Magdalenastraat 27 8200 Brugge

Tickets
gratis

Organisatie
Brugge Studentenstad (= Stuvo Howest, Stuvo VIVES, student affairs Europacollege, Zowe, Vesaliusinstituut en stad Brugge) + Cactus Muziekcentrum. 

    

 

Deel deze pagina