Student Welcome

student welcome banner 2017Om de start van het academiejaar goed in te zetten (of om de zomervakantie al een beetje te vergeten), verwelkomt Brugge elk jaar z’n studenten op Student Welcome in de Magdalenazaal. Een avondje pretentieloos amusement, waarbij de muziek rijkelijk vloeit… Dit alles gratis en voor niets!

Student Welcome 2016 was een succes met optredens van Ertebrekers, Protection Patrol Pinkerton, The Violent Husbands en The Whatevers.

In 2017 is de klepper van de avond: Compact Disk Dummies. In 2012 bestormden de toen piepjonge dummies met ongekende oerkracht het podium van Humo’s Rock Rally. Ze lieten geen spaander heel van het aanwezige publiek en de jury, die hun stomende electrorock met een gouden plak beloonde. Vijf jaar later, en met debuutalbum ‘Silver Sounds’ onder de arm, staat een optreden de Compact Disk Dummies meer dan ooit garant voor een kolkende dansvloer!

Ook nog op het programma: Roméo Elvis, de rapper brengt samen met Le Motel een energieke hiphopshow.  

Tot slot, Hasselts finest The Whatevers, een vaste waarde op Pukkelpop waar ze hun eigen ‘Whatever’ party hosten. Hun eclectische sets hebben maar één rooie draad: die van een extreem vet feestje.

Student in Brugge? Dan mag je deze opener van het schooljaar absoluut niet missen! 

Wanneer

donderdag 12 oktober 2017 vanaf 21u

Waar
MaZ

Programma

Villa Bota DJ set
Roméo Elvis X Le Motel
Compact Disk Dummies
The Whatevers

Tickets
gratis

Organisatie
Brugge Studentenstad (= Stuvo Howest, Stuvo VIVES, student affairs Europacollege, Zowe, Vesaliusinstituut en stad Brugge) + Cactus Muziekcentrum. 

    

 

Deel deze pagina