The Box Brugge

Bent u een jonge, creatieve of innovatieve ondernemer en op zoek naar een plug & play handelspand in Brugge om uw winkelconcept te testen? Probeer dan zeker The Box Brugge uit. 

Samen met Stebo vzw en de steden Genk, Gent, Mechelen en Turnhout, sloeg de stad Brugge de handen in elkaar om het EFRO-project ‘The Box Vlaanderen’ uit te werken. The Box Brugge komt er in navolging van The Box Genk en The Box Gent en wordt zo één van de 5 locaties van The Box Vlaanderen. De dienst Economie van de stad Brugge is verantwoordelijk voor het project in Brugge. 

The Box Brugge is centraal gelegen in het onlangs heringerichte pand van De Makersrepubliek in de Sint-Jakobsstraat 33. Ondernemers kunnen het pand voor een weekend, een week of 1 tot maximaal 3 maanden in gebruik nemen. The Box laat hen toe hun concept en producten af te toetsen.

In de gebruiksprijs voor de ruimte, 45m2, zijn de vaste kosten zoals elektriciteit, internet, verwarming, bancontact, verzekeringen en alle nodige vergunningen inbegrepen. Ook modulair meubilair is voorzien,  evenals extra promotie via The Box Vlaanderen. In een mum van tijd tovert elke creatieve startup deze ‘doos’ om tot zijn/haar gepersonaliseerde winkel!

De ondernemers van ‘Mamzel’ geven het startschot in het Brugse The Box verhaal. Op 22 april openen zij de deuren van The Box Brugge en dit tot 7 mei.

Over Mamzel

“Bij Mamzel houden we van mensen. Van gezellige contacten en van fijne kadootjes. Fijne kadootjes, wat zijn dat? Producten die niet alleen nuttig zijn maar ook een verhaal vertellen. Die je doen glimlachen. Hip maar niet clean. Je kan onze producten kopen in onze webshop of op onze Mamzelparties. Daar vertellen onze Mamzellen, het kloppend hart van ons bedrijf, graag wat die producten nu zo bijzonder maakt.”

Mamzel is vooral bekend om haar webshop en parties in Vlaamse huiskamers. Dit keer gaat Mamzel echt op locatie. En hoewel ze steeds liever ‘outside the box’ denken, vertoeven ze er dan twee weken middenin.

Heb je interesse om gebruik te maken van The Box Brugge? Neem dan contact op met Elsie Roose, elsie@republiekbrugge.be.

Meer informatie over het project via economie@brugge.be of op www.theboxvlaanderen.be 

 PARTNERS:

       

 

 

 

Deel deze pagina

Contactinformatie