Tweede editie Jeugd-Sport-Cultuurmarkt op zondag 18 september 2022

9
sep
2022

Op de Jeugd-Sport-Cultuurmarkt stellen aanbieders van vrije tijd hun werking voor aan het publiek. Het evenement is het resultaat van een samenwerking tussen Brugge Plus en de diensten Jeugd en Sport van Stad Brugge. Het vindt plaats op ’t Zand en vormt een combinatie met Autovrije Zondag.

Door corona kon Autovrije Zondag vorig jaar niet doorgaan. Om de Bruggelingen toch een waardig alternatief te geven, is toen de Jeugd-Sport-Cultuurmarkt ontstaan. Door het grote succes besliste Stad Brugge om het evenement te blijven organiseren, dit jaar dus in combinatie met Autovrije Zondag.

De Jeugd-Sport-Cultuurmarkt is een weerspiegeling van de al bestaande concepten Cultuurmarkt en Dag van de Brugse Sportclubs, in combinatie met het vrijetijdsaanbod voor de jeugd. Er is dus voor elk wat wils.

Op de Jeugd-Sport-Cultuurmarkt kan de Brugse jeugd op een ontspannen manier kennismaken met het jeugdaanbod. Tegelijk biedt het voor jeugdbewegingen de ideale kans om nieuwe leden te werven. 

Aan standjes en via initiaties en demonstraties maak je ook kennis met het sportaanbod in Brugge.

Ook cultuur opsnuiven kan weer volop. Heel wat culturele organisaties laten het publiek kennismaken met hun werking aan de hand van presentaties en demonstraties. Je verlaat de Jeugd-Sport-Cultuurmarkt ongetwijfeld met een goedgevulde culturele agenda.

Praktisch

  • 18 september 2022 van  13.00 - 17.00 u. 
  • 't Zand
  • Het volledige programma is te vinden op www.brugge.be/jsc-markt.

Het evenement is het resultaat van een samenwerking tussen Brugge Plus en de diensten Jeugd en Sport van Stad Brugge.