Unieke Legoversie van het Brugse Belfort vanaf nu te koop

30
sep
2022

Vanaf nu kun je de langverwachte miniatuurversie in Lego van het bekende Belfort van Brugge kopen. De limited edition telt 892 blokjes en staat garant voor uren bouwplezier. Een uniek stukje Brugge dat je zelf in huis kan halen.

Het Belfort is met zo’n 250.000 bezoekers per jaar een van dé publiekstrekkers van Brugge, en zonder twijfel een van de bekendste landmarks van de stad. Een fotogeniek gebouw waar je veel schaalmodellen van kan kopen, maar een versie in Lego bestond nog niet.
Musea Brugge sloeg daarom de handen in elkaar met de Nederlandse producent LM Models, dat een unieke Legoversie maakte van dit prachtige Brugse monument. 

Te koop in nieuwe Belfortshop

De Legoset van het Belfort is te koop via www.museabrugge.be/webshop als in de gloednieuwe museumshop die recent geopend werd in de inkomhal van het Belfort.  Deze museumshop biedt – iets anders dan in onze shops in het Groeningemuseum, het Sint-Janshospitaal en de centrale museumshop in het Arentshof - een gamma aan van kwalitatieve souvenirs voor buitenlandse bezoekers. Dat gaat van de klassiekere toeristische producten tot originele cadeaus, waar dit Lego-Belfort een heel mooi voorbeeld van is.

De Legoversie van het Belfort kost 149 euro en is te koop in de museumshop van het Belfort (Markt 7) en via museabrugge.be/webshop.