URB / Urban Art Festival Brugge

492c8e5f-692f-4509-9e0e-ee811908fe23.png STREETDANCE / HIPHOP / SKATE / PARTY / WORKSHOPS / ARTS&TALKS / FOOD&DRINKS / ...

▲ WAAR?▲
Het Entrepot-skatepark (URB-plein), De Tank (ACHbar), Villa Bota (URB-soundlab), Jeugdhuis Comma, Factor Club en tal van bars en shops in Brugge

▲WAT?▲

URB - Urban Art Festival focust opnieuw op 'grootstad' Brugge en de creativiteit die binnen een stedelijke context broeit. Van vrijdag 30 maart tot en met zondag 1 april wordt de stad gebombardeerd met gedurfde, eigentijdse expo’s, muziek, performances, dansgekte en inventiviteit in welke vorm dan ook.

Werkelijk ANYTHING CAN HAPPEN, zoals in de Anything Can Happen Bar - ofte ACHBar - in De Tank. De exporuimte wordt er omgetoverd tot een megalomane fantasiewereld tussen café en installatie, waar doorlopend surprise acts plaatsvinden.

Of op het URB-plein, het festivalterrein op en rond het Entrepot-skatepark, waar een cosy buitenbar wordt omringd door creatieve ondernemers, workshops, muziek, food, en nog veel meer.

Verwacht je ook een weekend lang aan snedige festivalradio door Villa Bota, een underground elektronicaspecial in het URB-soundlab in Villa Bota, een CAFETOUR in de binnenstad, een late night SHOPPING avond, het BK Streetdance, een Brugse hiphop showcase night in Jeugdhuis Comma, een skatecontest, een all-female-dj afterparty in de Factor Club en nog zó véél méér… Denk vooral niet in hokjes. Denk URB!

▲ WIE?▲
URB is een organisatie van Het Entrepot en Brugge Plus vzw in samenwerking met Villa Bota, Jeugdhuis Comma en TURBO Brugge.

artwork: Davy Denduyver

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

vr 30 maart 2018 van 18:00 tot 23:59
za 31 maart 2018 doorlopend.
zo 1 april 2018 van 00:00 tot 00:00

Waar

Het Entrepot

Binnenweg 4
8000 Brugge

Prijs

Gratis

Basistarief: 0,00 €

Organisatie en contact

Het Entrepot

Binnenweg 4
8000 Brugge

Deel deze pagina