Vanaf 22 november werkzaamheden aan nutsleidingen in Sint-Pieterskerklaan

Terug naar wegenwerken

De Sint-Pieterskerklaan wordt in 2022 heraangelegd. In voorbereiding hiervan laat Fluvius de nutsleidingen vernieuwen en aanpassen. De werkzaamheden starten op 22 november 2021 en zullen tot ca. 4 februari 2022 duren (tenzij onvoorziene omstandigheden). Bvba Dalcom uit Zele is de aannemer. 

 

Eenmaal de hoofdleidingen in gebruik kunnen genomen worden, zullen de nutsmaatschappijen (Farys, Fluvius, Telenet, Proximus…) huis per huis de aansluitingen doen. Indien ze binnen moeten zijn in de woning, zullen ze de bewoners individueel contacteren.

Startdatum:
22 november 2021
Einddatum:
5 februari 2022

Locatie

Sint-Pieterskerklaan
8000 Brugge

Gevolgen

Verkeer

Er wordt kant per kant gewerkt vanaf de Paul de Halleuxstraat richting Blankenbergse Steenweg. De hinder op de rijbaan zal minimaal zijn. Enkel plaatselijk zal het verkeer tijdelijk via voorrang van doorgang moeten passeren. Wel zal de aannemer de parkeerstrook innemen om te laden en te lossen.

Voor de laatste fase, tussen de spoorbrug en de Blankenbergse Steenweg, zal de rijbaan onderbroken worden vanaf de Blankenbergse Steenweg tot ietsje voorbij de brug. Fietsers kunnen dan wel nog veilig passeren. Deze fase zal pas in de tweede helft van januari plaatsvinden en een week duren.

Tijdens het kerstverlof zal er geen hinder zijn en zal alles dicht zijn.

Tijdelijk zullen bepaalde opritten niet bereikbaar zijn. Voetgangers kunnen altijd aan één kant van de weg door.

 

Meer info

Politie, 050 44 88 65, pz.brugge.verkeersbelemmeringen@police.belgium.eu.

Een overzicht van wegwerkzaamheden in Brugge vindt u op www.brugge.be/openbare-werken.

Algemene informatie

Aannemer
Bvba Dalcom

Deel deze pagina

Contactinformatie