Verkooppunt voor reglementaire afvalzakken in A.C. Walwein sluit de deuren op 1 februari

28
jan
2021

Het verkooppunt voor reglementaire afvalzakken van Stad Brugge in het Administratief Centrum Walwein sluit op 1 februari de deuren.

De voorbije maanden heeft de dienst Openbaar Domein verdere stappen gezet om de netheidstaken op een volledig andere manier te organiseren, waardoor het gebouw een nieuwe invulling krijgt binnen de dienst. Zo verdwijnt ook de magazijnfunctie die door het verkooppunt werd uitgevoerd uit dit gebouw.

De reglementaire afvalzakken zijn nu te koop in het Huis van de Bruggeling, de gemeenteafdelingen en de recyclageparken. 
Daarnaast zijn er ook nog heel wat winkels die reglementaire afvalzakken verkopen.

In het Huis van de Bruggeling kan je vanaf 1 februari ook terecht voor evenementzakken en appartementszakken.
Bedrijven, scholen en verenigingen kunnen in het huis van de Bruggeling ook terecht voor PMD-zakken van groot formaat.

De service voor niet particuliere klanten in de groencompostering van I.V.B.O. (Pathoekeweg 186) wordt ook uitgebreid waardoor je er als bedrijf of vereniging voortaan terecht kan voor niet alleen bedrijfsafvalzakken, maar ook voor PMD- en groenafvalzakken.

Contactinformatie

  • Huis van de Bruggeling

    N.a.v. coronamaatregelen uitsluitend op afspraak. Maak snel en eenvoudig een afspraak via afspraken.brugge.be of op het nummer 050 44 8000. Frank Van Ackerpromenade 2 (Stationsplein) 8000 Brugge info@brugge.be | vaccinatie@brugge.be

    • Vandaag van 08:30 tot 17:00
    • Morgen van 08:30 tot 12:30 (Telefonisch te bereiken tot 17.00 u.)
    Alle openingsuren