Vind de ster en ga gratis naar de voorstellingen van het Cultuurcentrum

4
sep
2019

Cultuurcentrum Brugge viert in seizoen 2019 – 2020 een waanzinnig groot feest met de 150ste verjaardag van de Koninklijke Stadsschouwburg. Omdat een feest gepaard gaat met geschenken, verspreidde het cultuurhuis drie seizoensbrochures met een gouden ster.

Wie de gouden ster ontdekt in zijn/haar seizoensbrochures mag een seizoen lang gratis naar alle voorstellingen van Cultuurcentrum Brugge in de Koninklijke Stadsschouwburg. Twee van de drie sterren zijn ondertussen opgepikt. De derde ster zou wel eens aanwezig kunnen zijn tijdens de cultuurmarkt.

Gadgets

“Wie toch géén gouden ster vindt in zijn brochure op de Cultuurmarkt, hoeft niet te wanhopen. Cultuurcentrum Brugge schenkt tijdens de Cultuurmarkt (15 september) ruim aandacht aan het feestjaar met tal van gadgets die het cultuurhuis graag verspreid ziet onder alle Bruggelingen. Een feestjaar als dit kan enkel maar slagen als alle Bruggelingen dit met ons meevieren en de viering samen met ons dragen”, zegt schepen van Cultuur Nico Blontrock.

Wie meer wil weten over het feestjaar 150 jaar Koninklijke Stadsschouwburg Brugge, zakt op 15 september dus best af naar de Cultuurmarkt op de Markt, stand: Cultuurcentrum Brugge.

Deel deze pagina