Voordelige reisformules

Weekendbiljet

Met het weekendbiljet reis je tijdens het weekend aan -50%!
50% korting op elke heen-en-terug reis die je maakt tussen vrijdagavond en zondagavond (ook geldig op feestdagen en tijdens de verlengde weekends).

Go Pass

Jongeren onder de 26 kunnen een Go Pass kopen. Er bestaan hiervoor twee formules:

GO PASS 1 - EEN ENKELE RIT / 6,5 € / ONLINE TE KOPEN
Met een Go Pass 1 maak je één reis in heel België voor amper 6,5 €. Een Go Pass 1 koop je online via Ticket Online op www.nmbs.be.

GO PASS 10 - TIEN ENKELE RITTEN / 50 € / TE KOPEN IN HET STATiON
Met een Go Pass 10 kan je 10 keer reizen tussen twee Belgische stations voor 50 €.

Rail Pass

Met een Rail Pass kan je 10 reizen maken tussen 2 Belgische stations naar keuze, voor slechts 7,4 € per rit in 2de klas.

Key Card

Voor amper 20 € maak je met een Key Card tien enkele ritten in 2de klas over een maximale afstand van ongeveer 15 km. Ontdek het geldigheidsgebied vanuit jouw vertrekstation op www.nmbs.be.

Seniorenbiljet

Je bent 65 jaar of ouder? Dan kan je met een Seniorenbiljet voor slechts 5,2 € een heen-en-terugreis maken in het weekend en tijdens de week vanaf 9 uur. Je kan ook genieten van het comfort van 1ste klas voor 12 € heen-en-terug. Tijdens de weekends van juli en augustus geldt het Seniorenbiljet niet, maar kan je profiteren van het hierboven beschreven Weekendbiljet.

Free 4 Kids

Vergezeld door een betalende reiziger ouder dan 12, reizen maximaal 4 kinderen jonger dan 12 gratis! Op elke dag, op elk uur en zowel in 1ste als in 2de klas!

Deel deze pagina