Steun de Doe Goed Pas

Stap als handelaar of organisatie mee in het Doe Goed Pas aanbod en steun vrijwilligersorganisaties. De pas wordt verdeeld onder meer dan 11.000 vrijwilligers en mantelzorgers. Een mooie promotie van jouw zaak.

Hoe werkt de Doe Goed Pas?

Het is een kortingskaart voor alle vrijwilligers die aangesloten zijn bij een vrijwilligersorganisatie die gevestigd en actief is in Brugge én voor alle mantelzorgers die recht hebben op een mantelzorgpremie. 

De kortingskaart is geldig van 1 januari 2024 tot en met 31 december 2024. Iedere pashouder krijgt een heel jaar lang korting bij de deelnemende lokale handelaars en organisaties. De Doe Goed Pas heeft een schrijfstrook waarop de houder zijn handtekening kan plaatsen. Je kan als handelaar of organisatie dus steeds de identiteitskaart van de klant vragen ter verificatie. 

Voordelen voor de handelaar en organisatie

  • De Doe Goed Pas wordt verdeeld onder meer dan 11.000 vrijwilligers en mantelzorgers. Dat zijn dus heel wat potentiële nieuwe klanten of leden.
  • Je steunt niet één goed doel, maar honderden goede doelen want met de pas steun je meer dan 200 verschillende organisaties. 
  • De naam van je zaak of organisatie wordt vermeld in de brochure en online campagne.

Meer info

Iets fout of onduidelijk op deze pagina?

Laat het ons weten

Volg ons op sociale media