vrijetijdsvrienden

Door de maatregelen om de verspreiding van het corona-virus tegen te gaan, zijn lange tijd heel wat vrijetijdsactiviteiten onmogelijk geweest.

Nu het weer mogelijk is om naar buiten te komen om samen te bewegen, willen we voor de deelnemers van het Brugs Netwerk Vrijetijdsparticipatie gezelschap zoeken. Alleen fietsen, wandelen, ... is immers niet leuk. Voor een aantal bewegingsactiviteiten heb je een tegenspeler nodig (petanque, badminton, tennis, ...).

Wil je buitenkomen en gaan wandelen, fietsen, sporten? Neem dan contact op met ons, we helpen om gezelschap te zoeken. Dit kan een andere deelnemer zijn of een vrijwilliger van de Brugse Gidsenbond.

Heb je materiaal nodig om je activiteit te kunnen doen (ballen, rackets, fiets, ...), dan helpen wij hierbij.

Wil je wat inspiratie voor een wandeltocht of een fietsroute? Wij hebben een aantal uitgeschreven wandelingen (uitgewerkt door de Brugse Gidsenbond), een fotozoektocht en een aantal fietstochten beschikbaar.

Voorwaarden

We bemiddelen graag voor alle Bruggelingen die op meerdere levensdomeinen problemen ondervinden: huisvesting, inkomen, budget, gezondheid, opleiding, sociaal netwerk, ...

Procedure

Wil je gebruik maken van dit aanbod?

- kom dan langs op onze zitdag

- stuur een mail naar vrijetijdsparticipatie@ocmw-brugge.be

- bel naar Jovi Cauwels of Bart Hollevoet

Bart Hollevoet 050 32 74 96 0496 90 50 15
Jovi Cauwels 050 32 67 73 0478 63 78 09

 

Meebrengen

- inkomstengegevens

- klevertje van het ziekenfonds

Contactinformatie