Warmathon op maandag 19 december op ‘t Zand

25
okt
2022

Vanaf vandaag kan iedereen zich inschrijven voor de Warmathons van De Warmste Week, waarvan er ook een editie op ’t Zand in Brugge plaatsvindt. In de week vóór Kerstmis kunnen alle sportievelingen vlammen tegen kansarmoede en zo het goede doel steunen. Wees er snel bij en schrijf je in op dewarmsteweek.be 

Op maandag 19 december gaat de slotweek van De Warmste Week van start. MNM, Studio Brussel, Ketnet en Eén maken dan zes dagen lang radio en televisie vanuit Hasselt. Maar ook in de rest van Vlaanderen zal de temperatuur de hoogte ingaan. Sportievelingen kunnen namelijk hun beste beentje voorzetten op vijf locaties verspreid over Vlaanderen en Brussel, waarvan Brugge er één is.

Op iedere locatie staat een bekende ambassadeur klaar om mee te sporten. Op maandag 19 december geeft Stephanie Planckaert het startschot op ‘t Zand in Brugge.

Inschrijven voor de Warmathons 

Inschrijven voor de Warmathons kan vanaf vandaag via www.dewarmsteweek.be 

Zorg dat je erbij bent en breng je familie, vrienden en collega’s gerust mee. Deelnemen kost 15 euro en daarmee steun je de 270 projecten van De Warmste Week rond het centrale thema kansarmoede. Het is ondertussen al de zesde keer dat De Warmste Week de Warmathons organiseert. De laatste editie vond plaats in 2019.

Het leuke aan de Warmathons is dat je zelf bepaalt hoeveel rondjes je loopt of wandelt. Een rondje is gemiddeld 3,2 kilometer en deelnemen kan vanaf 14.00 tot 20.30 uur.
In het centrale Warmathon-dorp zorgen top-dj’s voor de beste loopbeats en moedigen bekende VRT-gezichten de sportievelingen aan. Je kan er ook een hapje eten of iets drinken.


De Warmste Week wordt gerealiseerd met de warme steun van KBC, die als hoofdpartner mee zijn schouders zet onder de solidariteitsactie die heel Vlaanderen in beweging wil brengen. Het kraanwater voor de bevoorrading van de lopers en wandelaars tijdens de Warmathons wordt gratis aangeboden door de Vlaamse waterbedrijven. 

De Warmste Week is een project van VRT, met Ketnet, Eén, VRT MAX, Studio Brussel en MNM als dragende merken.