Wegwerkzaamheden tussen de Barlenhuisstraat en spoorweg

Terug naar wegenwerken

De firma Siebens Spoorbouw herstelt momenteel de spooroverweg ter hoogte van de tunnel aan de Alfred Ronsestraat in de achterhaven van Zeebrugge. Deze werkzaamheden duren tot maandag 4 mei en het verkeer volgt een omleiding.

Maandag 27 april start de firma Stadsbader met de opbraak en heraanleg van bepaalde stukken beton tussen de spoorweg en de Barlenhuisstraat. Momenteel rijden daar geen voertuigen door de werkzaamheden aan de spoorweg. Deze werkzaamheden duren een week langer dan de werkzaamheden aan de spoorweg maar de signalisatie en omleiding blijven gelden tot 11 mei.

Op 11 mei start de firma Stadsbader met het stuk Alfred Ronsestraat tussen de Barlenhuisstraat en tot ongeveer ter hoogte van de firma Bridgestone. Daar moet de betonverharding er volledig uit en zijn er ook rioleringswerken. Deze duren tot 1 oktober. De werkzaamheden gebeuren in twee fasen. 

Startdatum:
27 april 2020
Einddatum:
1 oktober 2020

Locatie

Barlenhuisstraat
8380 Brugge

Gevolgen

Het verkeer richting Zeebrugge zal altijd doorgang hebben via één rijstrook op de Alfred Ronsestraat. Het verkeer richting A11 volgt een omleiding via de Barlenhuisstraat en de Aziëstraat.

Deel deze pagina

Contactinformatie