Wensbomenbos 2022

 

Heel wat Bruggelingen en bezoekers hingen afgelopen winter hun wens in ons wensbomenbos.
In totaal ontving de Stad 737 wensen, waarvan er 63 realiseerbaar bleken.

Het college van burgemeester en schepenen koos acht inspirerende en leuke wensen uit om in vervulling te brengen. De bevoegde stadsdiensten stellen alles in het werk om deze in 2023 te realiseren.

  • Marit (5 jaar) maakt samen met haar mama, papa en broer een koetsrit door Brugge, vergezeld van de burgemeester.
  • Louro (10 jaar) is dit jaar één van de gelukkigen en mag – net zoals Julien vorig jaar – één dag hulpburgemeester zijn van burgemeester Dirk De fauw.
  • Na 10 jaar actief lidmaatschap worden enkele Kraks van Club Brugge uitgezwaaid door trainer Philippe en team in één van de mooie zalen van het stadhuis in Brugge.
  • Zowel Katty als Floor & Lily (dochter en kleinkinderen) hadden dezelfde wens, oma en opa als VIP de koers laten beleven. Sportdienst Brugge maakt dit mogelijk en nodigt hen uit met twee VIP-tickets voor de Elfstedenronde op zondag 11 juni 2023.
  • Martine is net als haar drie kleinkinderen fan van chocolade & snoep en draait graag een dagje mee om dit lekkers te maken. Brugse chocolatier Pol Depla heeft hen uitgenodigd voor een chocolade-demonstratie, waarna ze samen chocolade zullen maken (en opeten).
  • Odin (2,5 jaar) is nog klein maar heeft toch al een wens ‘meerijden met de vuilniskar’. IVBO brengt Odin een bezoekje met een grote vuilniswagen waardoor hij even vuilnisman kan zijn.
  • Geen Vlaamse feestdag of oudjaar zonder Brugge Zingt op de Markt en ’t Zand van Brugge. Sarah & Luca (27 en 56 jaar) zingen graag met alle Bruggelingen mee op het podium. Organisator ‘Comité voor initiatief’ voorziet voor hen alvast een plaats op het podium komende zomer en brengt zo hun wens in vervulling.

Zelf nog een onvervulde wens? Kijk wat Stad Brugge doet om je plan mee te ondersteunen.