Zaal De Dijk huren

De Dijk is de geschikte locatie voor eerder toegankelijke producties die een groot publiek aanspreken maar door de aard van de voorstelling toch een kleine zaal vereisen.

Het is de vaste stek van Cultuurcentrum Brugge voor familievoorstellingen, schoolvoorstellingen en voor kleine theater- en humorproducties.

De theaterzaal van De Dijk (240 zitplaatsen) bevindt zich in de deelgemeente Sint-Pieters, naast onder andere ook de plaatselijke afdeling van de openbare bibliotheek.

CC De Dijk

Zaalhuur

Je kunt zaal De Dijk huren voor diverse podiumactiviteiten.

Vanaf 1 januari kunt u de zaal aanvragen voor het komende najaar (september tot december) van hetzelfde jaar. Vanaf 1 april kan de zaal aangevraagd worden voor het volgend voorjaar (januari tot juni).
We behandelen de aanvragen in chronologische volgorde. We houden maximaal rekening met uw wensen, maar het ingevulde gebruiksformulier is nog geen reservatie. We dienen steeds rekening te houden met de beschikbaarheid van de zaal.


Pas na bevestiging is uw reservatie definitief.

Privéfeesten (zoals huwelijksfeesten, communiefeesten, verjaardagsfeesten, banketten e.a.), dansfeesten en fuiven zijn niet toegestaan.

Meer informatie via deze website. Onderaan deze pagina (documenten) vind je de gebruiksvoorwaarden en de tarieflijst van deze zaal.

Contactinformatie