Gebiedscoördinator Zeebrugge: maak kennis met Karel Masureel

Gebiedscoördinator Karel MasureelDe komende jaren staan er in Zeebrugge heel wat grote en kleinere projecten op stapel met een belangrijke impact op al wie er woont of werkt. Als een sleutelfiguur waakt gebiedscoördinator Karel Masureel over een goede afstemming tussen al deze initiatieven.

Van een complex project als de nieuwe zeesluis, tot de ontwikkeling van de oude vismijnsite of het toekomstige kustpark op de site Knapen: er staan heel wat ambitieuze projecten op de Zeebrugse planning. Om de rode draad doorheen deze projecten te bewaken, stelden het Vlaams Gewest, het havenbestuur en het stadsbestuur in 2021 samen een gebiedscoördinator aan.

Gebiedswerking

Als gebiedscoördinator leidt Karel Masureel de gebiedswerking in goede banen. Hij steunt hierbij op een duurzaam toekomstbeeld voor Zeebrugge en bouwt verder op de revitaliseringsstudie uit 2017.

Karel speelt een belangrijke rol in het wijkverbeteringscontract voor Zeebrugge en treedt op als aanspreekpunt voor de verschillende projecten die een impact hebben op de leefbaarheid en de infrastructuur in Zeebrugge-Dorp.

Contacteer de gebiedscoördinator

  • Karel Masureel
  • Dienstencentrum d’Oude Stoasie
    Venetiëstraat 2
    8380 Zeebrugge
  • Tel. 050 475 465
  • E-mail: karel.masureel@brugge.be